Megváltoztatta életét a Szombat Esti Láz táncosa

traktor főváros tánc Szilveszter gazda Szombat esti láz gazda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Otthagyta a gazdaságát, felköltözött Budapestre és öltönyt húzott a Szombat Esti Láz táncosa, akit a nézők eddig csak traktoron és farmerben láthattak, eleinte magányosan, majd összetört szívvel.

Félretette a vasvillát és a fővárosba költözött Szilveszter gazda, akinek jelenleg a tánc a legfontosabb az életében. Hétfőtől csütörtökig igyekszik elsajátítani a lépéseket, bájos partnere Molnár Andrea segítségével, és ha tökéletesen teljesíti oktatója elvárásait, akkor hazakönyörgi magát Tiszajenőre.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu


"A keresztanyámék budapestiek, hozzájuk költöztem be erre a pár hónapra. Hétvégeken azért hazamegyek, attól függően, hogy hogyan halad a gyakorlás. Ha Andi azt mondja, hogy teljesítettem az elvárásait, akkor máris indulok. Szeretek alkudozni. Azt szoktam Anditól kérni, hogy engedjen-el korábban, ezért cserébe összeszedem magamat és megcsinálom legalább ötször hibátlanul a lépéseket. Nincs könnyű dolga velem, eddig nem táncoltam, életemben egyszer keringőztem a szalagavatón, amúgy csak diszkózenére mozogtam. Öltönyt is ritkán öltök, néha esküvőn. Ez az ünnepi ruhám, és ha belebújok, mindig azt hiszik, hogy én vagyok a vőlegény" - viccelődött a gazda.
"Szilveszter csak azt tudta, hogy melyik a jobb és a bal lába, de nem felejtette el a keringő alaplépéseit sem. Erre építek" - nevetett a táncosnő.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.