Belefogyott az angol kalandba a ValóVilág sztárja

karácsony külföld VV Fecó fogyás Való Világ munka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hazajött Angliából VV Fecó, aki szerencsére csak a túlsúlyát, töretlen jókedvét nem hagyta a ködös szigetországban.

Megcsókolta a magyar anyaföldet VV Fecó, ahogy átlépte a magyar határt. A valóságshow-hős egy kisbusszal érkezett haza, ugyanis annyi ajándékot hozott szeretteinek, hogy nem tudott volna repülőre szállni.

"Nyolc kilóval könnyebben tértem haza, sajnos ezt a súlyt a repülőn nem válthattam át csomagra, így kénytelen voltam közúton hazajönni. Az elmúlt két hónap nagyon tanulságos volt minden szempontból. Angéla főztje és a magyar ízek nagyon hiányoztak, a sok szemet gyönyörködtető ételnek szinte semmi íze sincsen, nem is tudtam egy jót enni. És nem volt ott a szerelmem se, hogy sok szeretettel elém tegye a kész ennivalót, így nem túl meglepő, hogy jócskán lefogytam. Amióta itthon vagyok csak eszem és eszem, már egy kiló biztos visszajött rám" - árulta el Fecó, aki erejét megfeszítve dolgozott két hónapig.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu



"Az első hetekben egy pubban segédkeztem, majd egy tejgyárban kötöttem ki. Heti 60 órát dolgoztam, sok volt a munka, és fárasztó. Szerencsére elengedtek szabadságra és visszavárnak, mert meg voltak elégedve a munkámmal. Amin viszont változtatni szeretnék, ha visszamegyek, azok a lakhatási körülményeim. Még jó, hogy megszoktam az összezártságot a villában, mert egy négyszobás lakásban éltünk tizenhárman, mindenféle nemzetség együtt. A fűtéssel és a meleg vízzel spóroltak a főbérlők, így ez állandó gondot okozott, és néha az egerek is megjelentek a szobákban. Ilyen körülmények közé semmiképpen sem vinném ki a családomat. Azon még gondolkozom, hogy hogyan folytassam az életemet, ugyanis Angélát is megviselte az elmúlt két hónap, ő is belefogyott a hiányomba. El is vittem azonnal vacsorázni, élveztük a kettesben töltött estét" - mesélte lelkesen Fecó, aki igazából inkább itthon maradna családjával, ha kapna munkát.

"Minden hivatalos angol papírom rendben van, bármikor visszamehetek és dolgozhatok. De már látom, hogy ott sincs kolbászból a kerítés."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.