Ismerősök buliznak a luxusbörtönben?

VV Iza VV Zsolt barát ValóVilág6
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kissé meglepődtünk a VV6 első adásának élő show-ján, amikor szinte ugyanaz a csapat búcsúztatta el VV Zsoltot és VV Izát. Ha közösek a barátaik, talán ők is ismerik egymást már a civil életből ?- merült fel a kérdés munkatársunkban.

Ha véletlenül nem tudtak volna egymásról, a villában már szembesültek azzal a ténnyel, hogy van egy közös pont az életükben. Létezik egy, a Zsolthoz tartozó, hozzá megszólalásig hasonló kigyúrt fiúkból álló kispesti csapat, és az Iza társaságát jelentő belvárosi, kissé visszafogottabban szurkoló, lányokat is magába foglaló társaság. És van egy közös keresztmetszet, azok a fiatalok, akik mindkét szereplőt ismerik. Közülük jöttek el többen is az első show-ra és búcsúztatták el mindkét játékost.

Kattints a képre a galériáért! Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Az éjszakai adásban viszont kiderült, hogy együtt szoktak bulizni, de ezt a hű barátnő tagadta.

A legszebb az egészben, hogy Iza egyik barátja, Dávid az e heti egyik beköltözőt is ismeri, csak nem árulta még el, hogy kit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.