Átalakítunk! Dóra lett a legdögösebb ifjú feleség

fashion week Holdampf Linda Nánási Pál Átalakítunk! Szofrán Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nánási Pál és csapata a héten egy igazán különleges álmot váltottak valóra.

A harmincegy éves budapesti Dóra már régóta vágyott arra, hogy egy profi csapat megmutassa neki, milyen frizura, smink és ruha áll jól neki. A fiatal nő öt éve él párkapcsolatban, így az is fontos volt a számára, hogy a párjának is kedveskedjen néhány szexi és dögös képpel. Dóra álmáról a barátnők is tudtak, akik sokat dolgoztak azon, hogy Dóra lánybúcsúja felejthetetlenné váljon. A lány azt az ajándékot kapta barátnőitől, hogy az esküvő után Nánási Pál kamerája előtt pózolhat. "Amikor megtudtam, hogy szerepelhetek az Átalakítunk!-ban, elsírtam magam a boldogságtól" - lelkendezett Dóra a Life.hu-nak.

Lépj be a Lifefashion virtuális próbafülkéjébe, próbálj és vásárolj a fotelből!


Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Fotó: Nánási Pál, styling: Holdampf Linda, smink: Törköly Anita,
haj: Szofrán Zsolt

A budapesti, értékesítési menedzserként dolgozó nő imádta vadiúj, dögös frizuráját. "A színtelen, vállig érő hajamból Szofrán Zsolt mesterfodrász pompás, szőke, felnyírt frizurát csinált. Még sosem volt ilyen rövid hajam, és bánom is, mert nagyon tetszik, hogy könnyen kezelhető, és göndören is jól mutat. Ráadásul a férjem rövidhaj-párti, így ő is imádta a végeredményt" - mesélte Dóra, akinek nagyon tetszett a profi sminkes által készített alkalmi smink is.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Kattints a képre a többi fotóért!

Dóra a munkájából adódóan amolyan üzletasszonyosan, visszafogottan öltözik, de pompásan érezte magát a ruhácskában és a királykék tűsarkúban is.

"Hihetetlen volt, hogy épp azt a színt választotta nekem a stylist, ami amúgy is a kedvencem. Nagyon szeretem az élénksárgát, és remekül éreztem magam a ruhában. Nánási Pál hihetetlenül közvetlen volt, én pedig végre elhittem, hogy jó nő vagyok" - mesélte Dóra, aki most már friss házasként jól tudja, hogyan is kell kinéznie egy szexis, fiatal feleségnek.

Nézd meg, hogyan dolgozik átalakító csapatunk - ennek te is részese lehetsz!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=FS7drBfkQDAmP3lP


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiW-en és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.