Vajna Timi fotó Malibu bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timi ismét egy olyan képet töltött fel a közösségi oldalára, amitől már szinte kötelező elájulni: hófehér fürdőruhában szeli a habokat. 

Vajna Timi, aki az amerikai állampolgárságra gyúr, már számtalan bikinis fotót osztott meg a közösségi oldalán. Mióta az Államokban él, teljesen megváltozott az élete, de állítása szerint igyekszik mindig olyan dolgokkal elfoglalni magát, amelyek később a hasznára válhatnak.

Éppen ezért kezdett el színi iskolába is járni, hiszen aki ennyire jól néz ki, annak nem árt, ha a színészkedéshez is ért. Ki tudja, talán Timi lesz majd egyszer Hollywood legújabb felfedezettje?

Erre a kérdésre még senki nem tudja a választ, arra viszont annál inkább, hogy mit szóltak Timi követői a legfrissebb fürdőruhás fotójához? A hófehér egyrészes dresszben lőtt képen széttárt kezeit emeli az ég felé, vélhetőleg nagyon hálás az életnek, hogy lassacskán minden álmát eléri.

Remember to be grateful for the little things #bythesea #wings

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

A rajongók pedig számtalan kedveléssel és elismerő hozzászólással jutalmazták a szépség friss posztját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.