Nagy elismerés: Budapest lett Európa egyik leginstázhatóbb városa

Forrás: AFP/robertharding/Ben Pipe -
fotó utazás turizmus rangsor Budapest Európa Instagram közösségi média
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Big Seven Travel utazással foglalkozó portál rangsorolta a leginkább instázható városokat. Budapest a nagyon előkelő negyedik helyet szerezte meg. 

Csupán a Skót-felföld, Izland és Dubrovnik előzte meg Budapestet abban a rangsorban, amelyet Big Seven Travel utazással foglalkozó portál állított fel Európa leginstázhatóbb városairól.

Budapest így a negyedik helyet szerezte meg - írja a Budapest Business Journal. A kutatás szerint a magyar fővárost imádják a turisták. A vizsgálatot egy átfogó, több tényezőre kiterjedő pontozási rendszer alapján végezték.

Azt is elárulták, melyek voltak a legjobb fotóhelyek a városban:

  • Széchenyi Gyógyfürdő
  • Halászbástya
  • New York Kávéház
  • Aria Hotel
  • Széchenyi Lánchíd
  • Vintage Kert
  • Zsidó Negyed
A Széchenyi Lánchíd lett az egyik legnépszerűbb fotóhelyszín Forrás: AFP/robertharding/Ben Pipe

Ördög Nórára fotózkodás közben támadtak galambokhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190429-ordog-norara-fotozkodas-kozben-tamadtak-galambok.htmlÖrdög Nórát fotózkodás közben támadta meg egy seregnyi galamb. UtazásOrigoNem mindenhova viheted magaddal a vibrátort: légy körültekintő, ha nyaralni mész (18+)http://www.life.hu/lifeutazas/20190427-nem-mindenhova-viheted-magaddal-a-vibratort-legy-korultekinto-ha-nyaralni-mesz.htmlA szexjátékszeredet is vinnéd magaddal a nyaralásra? Nem biztos, hogy jó ötlet! UtazásOrigoHatalmas mélység fölé tartotta gyermekét a brit édesapa, felháborodtak a kommentelőkhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190424-hatalmas-melyseg-fole-tartotta-gyermeket-a-brit-edesapa-felhaborodtak-a-kommentelok.htmlÉletveszélyesnek tartják a kommentelők annak az édesapának a tettét, aki húsvét hétvégéjén kisfiával az angliai Hét Nővér sziklafalhoz kirándult. Az apa ugyanis a mélység közelében tartotta kezében a kisfiút. Utazás--Íme a praktikus tudnivalók: szombaton nyitnak a budapesti strandokhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190426-ime-a-praktikus-tudnivalok-a-budapesti-strandok-mar-szombaton-kinyitnak.htmlBár az idő kissé zordra fordul a hétvégén, szombaton mégis megnyitnak a budapesti strandok kinti medencéi. A Palatinus, a Dagály és a Paskál nyit az első hullámban. Az árak minimálisan emelkedhetnek. Íme a praktikus tudnivalók a strandszezonnal kapcsolatban. Utazás--Sebestyén Balázs a kisfiával homokozik a nyaraláson - Fotóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190426-sebestyen-balazs-kisfiaval-homokozik-a-nyaralason.htmlSebestyén Balázs megmutatta, hogyan töltik a nyaralásukat: cuki képet posztolt. UtazásFotó: Szabó Gábor - OrigoRákóczi Feri és családja vasárnapig Srí Lankán maradhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190424-rakoczi-feri-es-csaladja-vasarnapig-sri-lankan-marad.htmlHúsvét vasárnapján több öngyilkos merénylő robbantott Srí Lankán. Az országban tartózkodik Rákóczi Feri és családja is. SMS-ben nyilatkozott a kinti helyzetről. Utazás--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.