Rubint Réka soha többé nem utazik fapadossal a ciprusi incidens után

Rubint Réka Schobert Zalán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, Schobert Norbi kisfiát nem akarták felengedni a ciprusi repülőgépre túlfoglalás miatt. Később a légitársaság is reagált: elmondták, hibáztak. Rubint Réka a TV2 Mokkájában mondta el, mi történt. Annak ellenére, hogy a fapados légitársaság bár bocsánatot kért, és kártérítést is ad, a fitneszedző leszögezte: soha többet nem utazik fapadossal. 

Rubint Réka még ma is feldúltan mesélt a történtekről, még az is felmerült, hogy mindannyian ott maradnak, nem tudták, mi tévők legyenek. Végül egy fotós kollégájuk ajánlotta fel, hogy ott marad, később Rékáék gondoskodtak arról, hogy ő is hazajusson.

Bolyó Anikó, a Flight Refund ügyvezetője elmondta, hogy bár kártérítés-köteles, de azt megteheti egy légitársaság, hogy több jegyet ad el, ugyanis gyakran előfordul, hogy nem jönnek el utasok. Azt azonban furcsállja, hogy egy gyereket választottak ki, alapvetően pedig ez úgy szokott lenni, hogy egy utasnak felajánlják, hogy kártérítés fejében maradjon.

A beszélgetést itt nézheted meg:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.