Két lábujjal a zsebében ébredt egy részeg turista Budapesten

buli turista rendőrség lábujj Budapest részegség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kettővel több lábujjal ébredt fel egy átmulatott éjszaka után egy angol férfi. Előzőleg késsel hadonászott több szórakozóhelyen is.

Paul Terence békésen aludt az egyik belvárosi szórakozóhely teraszán múlt hét szombat délután, amikor rátaláltak – írja a Blikk. Órák óta keresték már, mert a férfi egész éjjel egy késsel hadonászva őrjöngött több helyen is. A kapitányságon két üvegcsében tárolt lábujj került elő. A testrészek valaki másnak hiányozhatnak.

A turista szerint valaki a Blaha Lujza téren dugta a zsebébe az üvegcséket. Arra viszont már nem emlékezett, hogy pontosan mikor kerültek hozzá az idegen testrészek. A férfit garázdaság gyanúja miatt őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatását – mondták a lapnak a BRFK sajtóosztályán, ahol azt nem akarták elárulni, mi lett a sorsa a lábujjaknak.

A Zsaru magazin úgy tudja, a rendőrséget egyelőre senki nem kereste a hiányzó testrészek miatt. Az első vizsgálatok szerint ezeket szakszerűen, orvos távolította el. A törvény szerint a torzókat el kellett volna temetni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.