Vadidegenek első csókja – forradalmi videó

csók izgalom idegen azonos nemű videó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
20 ismeretlennek (köztük azonos neműeknek is) kellett összetapasztani a száját. Az eredmény egy nagyon különleges videó.

First Kiss, azaz első csók a címe annak a videónak, amelyben 20 embert, akik azelőtt még sosem látták egymást, megkérnek arra, hogy csókolózzanak. Az alanyok vonakodva, izgatottan teljesítik a feladatot, egyfajta tükröt tartva elénk. Tényleg így viselkedünk az első csóknál? Izgulunk? Hebegünk-habogunk? Reszketünk? Félünk? Nektek milyen volt?

Nézzétek meg, hogyan sikerült a vadidegenek csókprojektje:

Madárraj miatt zuhanhatott le Nádas Tamás gépe http://www.life.hu/news/20140311-madarraj-miatt-zuhanhatott-le-nadas-tamas-gepe.htmlNádas Tamás sporttársa, Tóth László szerint, madarak okozhatták a a tragédiát. A sportoló szemtanúja volt a világbajnok pilóta balesetének.NewsOrigoBudapestre érkezett Az Agy!http://www.life.hu/news/20140310-megerkezett-az-agy-budapestre-a-hatalmas-meretu-babu-a-fovaros-utcain-es-nevezetes-helyeken-bukkan.htmlEgy hatalmas agy járja Budapest utcáit, és vidáman pózol a közös fényképre vágyó járókelőkkel.News--Lélekmelengető reklámfilmhttp://www.life.hu/news/20140310-lelek-es-szive-hato-reklamfilmet-keszitett-az-egyik-nagy-autos-ceg.htmlOlyan reklámfilmet találtunk, ami egyáltalán nem arra ösztönöz, hogy megvedd a terméket, viszont a megható képek után van esély arra, hogy a tudatodban pozitív élmény marad a márka.News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.