11 éves kislányát vezette oltár elé a haldokló apa

esküvő hasnyálmirigyrák ceremónia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A súlyos hasnyálmirigyrákban szenvedő Jim szerette volna 11 éves kislánya születésnapját felejthetetlenné tenni és oltárhoz vezette. Mondván: a valódi esküvőn ezt már nem teheti meg. 

A miniceremónia ötlete, aminek végén a pap édesapává és lányává nyilvánította a megjelenteket, egy fotós, Lindsey Villatoroé fejéből pattant ki, miután Josietól megtudta, hogy legnagyobb vágya, hogy megtapasztalhassa, milyen érzés, ha az apukája kíséri az oltárhoz.

Alig 72 óra leforgása alatt beszerezték a ruhát, a csokrot, a papot, sőt, a berendezést és a tortát is, hogy aztán a nagy napon, Josie születésnapján minden készen álljon arra, hogy apukája elkísérhesse az oltár elé. A 11 éves kislány egyébként az utolsó pillanatig nem tudott a meglepetésről: aznap délelőtt még iskolába ment, így csak azután tudta meg mi vár rá, miután hazaért. Szívszorító pillanatok:

Gyerekükként kezelik a kecskéthttp://www.life.hu/news/20140402-bantalmazott-kiskecsket-fogadott-be-egy-par.htmlAgyongyötörve talált rá egy kiskecskére egy pár, és úgy döntöttek, magukhoz veszik és meggyógyítják. Így is lett, azóta gyerekükként szeretik.NewsOrigoTizenöt évet is kaphat Király Tamás gyilkosahttp://www.life.hu/news/20140401-tizenot-evet-is-kaphat-kiraly-tamas-divattervezo-gyilkosa.htmlVádat emeltek az ellen a 39 éves férfi ellen, aki tavaly áprilisban a divattervező otthonában végzett Király Tamással – közölte a Fővárosi Főügyészség kedden - írja az Origo.hu. NewsOdavannak a budapestiek az új metróérthttp://www.life.hu/news/20140328-megnyitottak-a-negyes-metrot-budapesten-odavannak-erte-az-emberek.htmlSzázak várták a 4-es metró déli megnyitását a Keleti és a Kálvin téri megállónál is. NewsFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.