Ornella Muti betegség olasz Kevin Costner színház orvos filmcsillag bíróság fellépés hazugság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bíróság előtt kell megjelennie az olasz filmcsillagnak, mert betegnek hazudva magát lemondta fellépését a színházában.  

Ornella Mutinak azért kell bíróság elé vonulnia, mert betegségre hivatkozva lemondta fellépését, miközben makkegészségesen pózolt az orosz elnök társaságában egy szentpétervári jótékonysági rendezvényen – írja az MTI.

Forrás: AFP

Az 59 éves színésznőnek három alkalommal kellett volna fellépnie még 2011 decemberében az észak-olaszországi Pordenone város Verdiről elnevezett színházában, ám maga helyett egy orvosi igazolást küldött arról, hogy láza van, fáj a torka, köhög, rekedt, és "öt napig nem használhatja a hangját".

Olasz lapok szerint az Ornella Muti betegsége és távolmaradása miatti sajnálkozást azonban nemsokára felháborodás követte: az interneten fotók jelentek meg a színésznőről, amint egyik lemondott pordenonei fellépése estéjén Vlagyimir Putyin orosz elnökkel és Kevin Costner amerikai filmsztárral közös asztalnál vacsorázik.

A pordenonei ügyészség úgy találta, hogy az örökifjú filmcsillag a csalás minősített esetét követte el, sőt még háziorvosát is hamis igazolás kiadására bírta rá. Az ügy most jutott el abba a szakaszba, hogy a színésznőnek meg kell jelennie a bíróságon, ahova április közepén várják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.