Változékony lesz az idő húsvétkor

Forrás: MTI/Simó Endre -
eső napozás időjárás húsvét zápor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az előrejelzések szerint napozni biztosan nem fogunk húsvétkor, de valószínűleg a tavalyi havazás sem ismétlődik meg.

Esővel, záporral köszönt be szombaton a hétvége, de igazán hideg nem várható, lesz, ahol 20 fok körülig is felmegy a hőmérséklet. Húsvét vasárnap és hétfőn - bár záporokra szintén lehet számítani - helyenként kisüt a nap is és szintén 20-21 fok várható, de a szélre fel kell készülnünk - írja az időkép nyomán az Origo.

Forrás: MTI/Simó Endre

Nagyon drága a budapesti közbringahttp://www.life.hu/news/20140415-brusszelben-barcelonaban-parizsban-es-berlinben-is-olcsobban-lehet-hasznalni-a-kozbringakat-mint.htmlKönnyű olyan európai nagyvárost találni, ahol olcsóbban lehet használni a közbringákat, mint nálunk. Amíg a Bubi éves díja 18 900 forint, addig például Párizsban 9000 forintba kerül egy éves bérlet. NewsOrigoEsik a hó a Bükkben és a Mátrábanhttp://www.life.hu/news/20140415-esik-a-ho-a-bukkben-es-a-matraban.htmlApró szemű jég esik, hózáporok vanak észak-keleten.NewsJön a fagy!http://www.life.hu/news/20140413-a-homerseklet-0-celsius-fok-ala-sullyedhet-baranya-bacs-kiskun-fejer-gyor-moson-sopron.html Az ország 10 megyéjére és Budapestre adott ki fagy miatt figyelmeztetést az Országos Meteorológiai Szolgálat. A felszín közelében a hőmérséklet 0 Celsius-fok alá süllyedhet, ez indokolja az elsőfokú, citromsárga figyelmeztetést Baranya, Bács-Kiskun, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom, Nógrád, Pest, Tolna, Somogy és Veszprém megyében, valamint Budapesten – olvasható a met.hu-n.News--



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.