Megvan minden idők legkúlabb szelfije

Forrás: NASA/Rick Mastracchio -
szelfi selfie űrhajós űrséta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rick Mastracchio űrséta közben fotózta le magát. Hiába panaszkodott a szkafander által korlátozott fotóminőségre, ennél menőbb szelfit valószínűleg még sosem látott a világ.

Hol van már a Disney-sztár Ariana Grande és a tökéletesnek kikiáltott szelfije? Minden idők legjobb és legmenőbb önfotójának címe egyértelműen Rick Mastracchiót illeti.

Forrás: NASA/Rick Mastracchio
Rumer Willis és a pink bugyi esetehttp://www.life.hu/trend/20140423-rumer-willis-pink-bugyit-villantott.htmlKifogott a sztárcsemetén merészen kivágott szoknyája.Trend--De jó nekünk! David Beckham félmeztelenül szelfizetthttp://www.life.hu/news/20140424-david-beckham-felmeztelen.htmlA jelenleg Kínában tartózkodó egykori focista egy luxushotel medencéje mellől tudósított felsőteste és kedélye állapotáról.NewsOrigoBalesetben meghalt a brit trónörökös sógorahttp://www.life.hu/news/20140423-balesetben-meghalt-karoly-brit-tronorokos-sogora-mark-shand-kamilla-cornwalli-hercegno-62.htmlElhunyt Károly brit trónörökös feleségének testvére.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.