Hogy minek gondolja magát Jennifer Lawrence?

Forrás: AFP/Pascal Le Segretain -
Marie Claire Jennifer Lawrence interjú idegesítő Oscar-díjkiosztó vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elbotlik az Oscar-díjátadó lépcsőjén, majd 2014-ben ismét elesik. Mutogat és fejeket vág a kamerába, majd bevallja, kicsit sokat ivott aznap. Szerinte idegesíti az embereket, miközben egy világ rajong érte. Hogy is van ez?

Jennifer Lawrence Hollywood legmenőbb színésznője, akiért fiatal kora ellenére nemcsak a filmipar, hanem az egész világ kapkod. A 23 éves lány nemrég a Marie Clairenek vallott arról, hogy tisztában van vele, nem lesz ez mindig így.

Forrás: AFP/Pascal Le Segretain

Nemcsak mi imádjuk Jennifer stílusát, de a pasik is odavannak a színésznőért. Bár Jennifer a napokban szakított vőlegényével, szerintünk Bradley Cooperrel tökéletes álompár lehetnének. De persze a szőke szívtiprón kívül is van élet - mivel idén Jen lett az FHM szerint a világ legszexibb nője, nem hisszük, hogy sok gondja lenne pasizás terén...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.