Robottal stimulálják Schumacher izmait és keringését

Forrás: AFP/Jung Yeon-Je -
kóma Lausanne Forma-1 Michael Schumacher
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még a dolgozók mobiltelefonját is elveszik munkakezdés előtt abban a lausanne-i kórházban, ahol Michael Schumacher lábadozik - írja a Paris Match francia lap nyomán a hvg.hu.

Michael Schumacher abban a lausanne-i kórházban fekszik, ahol már Roger Moore-t és George Harrisont is kezelték. A 400 négyzetméteres parkkal körbevett rehabilitációs klinikán sűrűn ültetett fák takarják el a kórházi szobák ablakait.

Forrás: AFP/Jung Yeon-Je

A kórház híres a diszkréciójáról, a dolgozóknak le kell adniuk a mobiltelefonjaikat, hogy ne tudják lefotózni és drágán eladni a híres betegekről készült képeket.

Schumacher gyógyulását a svájci Blick szerint egy német nő, Karin Diserens segíti, ő az ideggyógyászati rehabilitációs osztály főorvosa. Egy ún. Erigo robottal stimulálják a mesterséges kómából felébredt Forma-1-es legenda izomzatát és vérkeringését.

Nyomára bukkantak a Schumacher leleteit áruló férfinakhttp://www.life.hu/news/20140630-nyomara-bukkantak-a-schumacher-leleteit-arulo-ferfinak.htmlNemrégiben kapott szárnyat az a híresztelés, hogy valaki ellopta Schumacher leleteit abból a kórházból, ahol a Forma-1-es pilóta rehabilitációja zaljik, és az interneten árulja azokat. A rendőrség egyre közelebb jár ahhoz, hogy elkapja a tolvajt.News--Eladásra kínálták Schumacher ellopott kórlapját – börtön is járhat értehttp://www.life.hu/news/20140625-michael-schumacher-volt-forma-1-pilota-ellopott-kartonjaert-bortonbuntetes-jarhat.htmlA hétszeres Forma-1-es világbajnok menedzsere arra figyelmeztet, hogy ismeretlenek próbálják jó pénzért értékesíteni az ellopott dokumentumokat. Ez bűncselekmény, akár szabadságvesztés is járhat érte.News--Szagok is segíthetnek Schumacher felépülésébenhttp://www.life.hu/drlife/20140619-schumacher-kezeloorvosa-dr-karin-diseren-a-lausanne-i-klinikan.htmlA svájci klinikára a legnagyobb diszkrécióval átszállított Schumacher állapotáért most közel ötven ember felel. A negyvenhat gyógytornász, terapeuta, klinikai szakápoló, logopédus és orvosi koordinátor munkáját a sportoló orvosa, dr. Karin Diserens hangolja össze. Ugyanakkor Erich Riederer neurológus azt nyilatkozta, alig van remény arra, hogy a világbajnok újra a régi legyen. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.