Országos Meteorológiai Szolgálat kánikula hőség zápor riasztás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három megye kivételével első, illetve másodfokú riasztást adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat az egész országra a hőség miatt. Nagyon erős lesz az UV-B sugárzás is. Este viszont jönnek a záporok.

Vas, Zala és Nógrád megye kivételével mindenhol citrom- és narancssárga riasztás van a kánikula miatt. Ez azt jelenti, hogy a napi középhőmérséklet az Alföldön 26-27 fok körül, az Alpokalját leszámítva a Dunántúlon is 25 fok fölött valószínű – írja a met.hu. A nagy melegben vigyázz magadra! Arról, hogy pontosan mit kell csinálni ilyenkor, hogy elkerüld a veszélyt, IDE kattintva olvashatsz!

Forrás: Getty Images/iStockphoto/Vvvita

Hétfőn a délutáni, kora esti órákban a Dunától keletre egy-egy zápor, zivatar is kialakulhat. A legmagasabb nappali hőmérséklet 31 és 34 fok között valószínű.

Kedden délnyugat, dél felől átmenetileg mindenütt erősen megnövekszik a felhőzet. Főként a déli óráktól várható egyre többfelé záporeső, zivatar. Helyenként felhőszakadás is előfordulhat. Estére az északkeleti, keleti országrész kivételével megszűnik a csapadék, és csökken a felhőzet. A maximumok 26 és 34 fok között alakulnak, keleten lesz a melegebb.

Megéri nyitottnak lenni!http://www.life.hu/news/20140705-kutatas-a-magyarorszagi-munkahelyek-nyitottsagarol-a-leginkabb-elutasitott-csoportokrol.htmlNemrégiben készült egy kutatás a magyarországi munkahelyek nyitottságáról, a leginkább elutasított csoportokról és a boldog munkavállalókról. NewsÍme Argentína ízléstelen üzenete Neymarnakhttp://www.life.hu/news/20140706-neymar-serulese-miatt-izlestelen-vicc-az-argentinoktol-di-maria-megserult.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Neymar csigolyatörést szenvedett a negyeddöntőben. Míg a világ a brazil klasszisért aggódik, addig az argentin focidrukkerek ízlésten tréfát űznek a szerencsétlen balesetből.NewsFotó: Mudra László - OrigoTotál meztelenül pózolnak a világ legnagyobb sportolóihttp://www.life.hu/news/20140707-az-espn-nevu-magazin-kedveert-ledobtak-ruhaikat-a-vilaghiru-sportolok.htmlAz ESPN nevű magazin kedvéért idén is ledobták ruháikat a világ legnevesebb sportolói.News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.