Brit csajok szenzációs találmánya: penny a bugyiban!

találmány bugyi pénzérme hajgumi szoknya biciklizés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valószínűleg minden nő egyetért abban, hogy szoknyában biciklizni kész tudomány. Erre a problémára fejlesztett ki egy egyszerű, ám annál zseniálisabb megoldást néhány brit lány. Így már bátran felülhetünk a kétkerekűre villantások nélkül.

„Szeretjük a bicikliket. Szeretjük a szoknyákat. De néha ezek nem igazán passzolnak össze" – így foglalják össze honlapjukon a hétköznapi, igencsak bosszantó problémát a csajok. Egy 54 másodperces videóban megmutatják, hogyan lehet egy hihetetlenül egyszerű és olcsó praktikával ideiglenesen nadrággá alakítani egy szoknyát. Nincs hozzá szükség másra, csak egy pénzérmére és egy hajgumira.

Nők millióinak az életét könnyítheti meg ez az apró trükköcske, szerintünk fantasztikusan kreatív megoldás, amit az alábbi videóban csekkolhatsz le:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.