Rablás és gyújtogatás a brazil vereség után

Forrás: Twitter/Veja Sao Paolo -
Brazília gyújtogatás égetés focivébé zászló rablás futball világbajnokság Németország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világbajnokság történetének legnagyobb vereségét szenvedték el a brazilok a keddi Németország elleni meccsen. A szurkolók kifordultak magukból, több helyre kellett rendőri erősítést hívni.

Történelmi vereséget szenvedett Brazília Németország ellen a kedd – brazil időszámítás szerint – délutáni mérkőzésen. A meccs első fél órájában a németek csak 5 gólt szereztek maguknak. A végeredmény 7-1 lett.

Forrás: AFP/Yasuyoshi Chiba

A brazil szurkolók már az első félidő körül kifordultak magukból: nemzeti zászlót égettek, az est hátralévő részében pedig több brazil városban számoltak be gyújtogatásokról és tömeges rablásokról.

Forrás: Twitter/Veja Sao Paolo

A Copacabanai strandra és a brazil-német mérkőzés stadionjához is rendőri erősítést kellett hívni a közbiztonság érdekében. Esetleges letartóztatásokról azonban eddig nem érkezett hír.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.