A Gresham-palota lett a világ 3. legjobb szállodája

Forrás: AFP -
luxus szavazás Budai Vár Gresham Palota szálloda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy nemzetközi szavazáson bronzérmes lett Budapest egyik szállodája.

Az amerikai Travel+Leisure magazin -ahogy húsz éve mindig - szavaztatta meg olvasóit, hogy szerintük melyek a világ legjobb szállodái. Idén a világ neves luxushotelje mellett feltűnt egy budapesti szálloda is, a Four Seasons lánchoz tartozó Gresham-palota, méghozzá a harmadik helyen.

Forrás: AFP

Az amerikaiak szerint csodálatos élmény a Duna-partra néző szobában pihenni, és megemlítik a szemközti oldalon lévő Budai Várat is, valamint annak népzenei fesztiválját.

A győztes a montanai Triple Creek Ranch lett, utána következik a Costa Ricában található Nayara Springs Hotel.

Vérvörössé változott egy folyó Kínábanhttp://www.life.hu/news/20140726-a-kinai-wenzhou-ban-vervorosse-valt-a-folyo-vize.htmlSzinte egyik óráról a másikra változott meg egy kínai kisvárosban a folyó színe. Állítólag nem ipari szennyeződés a meglepő elszíneződés oka, de hogy mi: még rejtély. NewsOrigoEladó Schumacher magánrepülőgépehttp://www.life.hu/news/20140726-corinna-eladja-michael-schumacher-falcon-2000ex-maganrepulogepet.htmlA Bild úgy tudja, Schumacher felesége áruba bocsátotta Michael Schumacher magánrepülőgépét.News--Újabb repülőgép-szerencsétlenség történthttp://www.life.hu/news/20140723-repulogep-szerencsetlenseg-tortent-tajvanon-rengeteg-a-halalos-aldozat.htmlTöbbtucatnyi halottja van annak a repülőbalesetnek, amely Tajvanon történt. Egy utasszállító repülőgép sikertelen kényszerleszállást hajtott végre a szigetországhoz tartozó, nyugati fekvésű Penghu-szigetek egyik szigetén. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.