Újabb változás a Facebookon - ezúttal a lájkoknál lesz átalakulás

Forrás: Getty Images/iStockphoto/Brianajackson -
újítás Messenger kötelező Facebook tartalom lájkolás nyereményjáték változás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ősztől vége az olyan akcióknak, amelyek egy Facebook-oldal lájkolásáért cserébe engedték csak, hogy elolvass egy cikket, vagy részt vegyél egy nyereményjátékban.

A facebookos rajongószám növelésének jelenleg bevált módszere bizonyos tartalmak lájkok mögé rejtése. Ha az oldal üzemeltetője ilyet alkalmaz, akkor csak úgy férhetünk hozzá a tartalomhoz, ami lehet cikk, játék vagy éppen nyereményjáték), ha rajongóivá válunk az adott oldalnak. Ennek azonban hamarosan vége.

Forrás: Getty Images/iStockphoto/Brianajackson

A Facebook november 5-én bezárja ezt a kaput, a közösségi oldalra fejlesztőknek nem lesz lehetőségük egy Facebook-oldal lájkolásához kötni valamilyen azon lévő tartalom megtekintését vagy a nyereményjátékokban való részvételt – írja a hvg.hu.Más változás is lesz mostanában az oldalon: pár héten belül minden mobilosra ráerőltetik a különálló Messenger alkalmazást.

Korábban is újított a Facebook. Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, a save (mentés) funkció segítségével már nemcsak linkeket, hanem a Facebookon talált filmeket, tévésorozatokat és zenéket is eltehetünk későbbre.

Továbbá megjelent a big like gomb, amelyet akkor használj, ha nagyon tetszik valami. Sőt, már 15 másodperces videóüzenetet is küldhetsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.