Megvan hazánk kedvenc fagyizója 2014-ben

Forrás: Facebook/Nébih -
szavazás kedvenc Nagykanizsa fagylalt fagyizó Nébih
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nagykanizsai Puncs Fagyizót választották az idei év kedvenc fagylaltozójává a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági hivatal (Nébih) játékán.

A Nébih játékában több mint 3 ezren játszottak, 400 fagyizó volt versenyben, ezekre lehetett voksolni és értékelni. A szavazatok alapján 2014 kedvenc fagyizója a Puncs Fagyizó Nagykanizsáról.

Forrás: Facebook/Nébih

Második helyen a Hisztéria Cukrászda végzett Tápiószecsőről, a harmadik helyet pedig a Seregélyesen található Melódia Cukrászda szerezte meg. Gratulálunk!

Korábban megválasztották az Év fagyiját is. Idén a mézes-diós hecsedli fagylalt érdemelte ki ezt a címet.

Újabb finomság! Rozmaringos szilvatorta nyerte a Magyarország Cukormentes Tortája háziversenythttp://www.life.hu/news/20140915-rozmaringos-szilvatorta-nyerte-a-magyarorszag-cukormentes-tortaja-haziversenyt.htmlAz Egy Csepp Figyelem Alapítvány Magyarország Cukormentes Tortája háziverseny győztes tortája dióval, rozmaringgal, szilvával és zabliszttel készült. A hobbicukrászoknak szóló kihívást Szász Kinga nyerte.NewsOrigoAzta! Szénfekete hamburgereket gyártanak Japánban – te megkóstolnád?http://www.life.hu/news/20140911-fekete-hamburgereket-arul-egy-japan-burger-king.htmlFekete hamburgereket készít egy japán Burger King. A fura, természetes színezékkel felturbózott bucikban még a sajt és a szósz is fekete.NewsOrigoMűvészi palacsintarajzok a tányéronhttp://www.life.hu/news/20140908-palacsintabol-formazott-szines-rajzokat-egy-kreativ-apuka-a-gyermekenek.htmlA színes finomságokat egy apuka készítette a gyermekének, majd ételfestékkel befestette, így csinálva még nagyobb kedvet a palacsintához a kicsinek.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.