Mikor jön a tél? Jövő héten még biztosan nem!

napsütés időjárás tél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A jövő héten olykor lehet kisebb eső, de sok napsütés is várható. Ezzel együtt folytatódik az enyhe idő, a hét elején 20, de még a hétvégén is több helyen 15 Celsius-fok körüli meleg lehet. 

Hétfőn a ködfoltok feloszlása után szinte mindenütt lehet több-kevesebb napsütés. Emellett megélénkül, északnyugaton időnként meg is erősödik a szél, csapadék nem várható. A legalacsonyabb hőmérséklet 5-10, a legmagasabb hőmérséklet 15-20 fok között várható. Kedden sem lesz csapadék, szerdán pedig nappal 13-18 fokig melegszik a levegő.

Forrás: Thinkstock

Csütörtökön többnyire erősen felhős lesz az ég, de a keleti megyékben hosszabb-rövidebb napos időszakok is lehetnek. Pénteken nem valószínű csapadék. A hétvégén néhol kialakulhat gyenge eső, de hosszabb-rövidebb napos időszakok is lehetnek, nappal 11-16 fokig emelkedik a hőmérséklet.
Vasárnap többnyire erősen felhős lesz az ég, szórványosan eshet az eső is. A legalacsonyabb hőmérséklet 5-10, a legmagasabb hőmérséklet 9-14 fok között alakul.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.