Ilyen melegként végigmenni New York utcáin

séta meleg férfi videó öngyilkosság New York beszólás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nőként nem egyszerű eljutni bárhova egy nagyvárosban, anélkül, hogy egy-két kedves vagy épp bántó megjegyzéssel illetnének minket a nézelődő férfiak. De mi a helyzet, ha egy meleg férfi sétál kihívó öltözetben New York-ban? Íme.

Korábban már megmutattuk, milyen, amikor egy nő sétál végig csendben az utcán 10 órán át. Több, mint 100 bókot vagy bóknak nem mondható gesztust zsebelt be a nő. Ugyanezt a csendes sétát próbálta ki szintén New York-ban egy férfi, narancssárga nadrágban, izompólóban és Victoria's Secret zacskóval. Őt már kevesebb dicsérő szóval illették, mondhatni eggyel sem. Akadt olyan is, aki kiverte a kezéből a táskát. 50-nél több inzultus érte a férfit mindössze 3 óra alatt. Az amerikai nagyvárosban napi szinten ennyien szólnak be a homoszexuálisoknak.

Felháborító videó következik:

Hihetetlen, de igaz

Egy közelmúltban készült kutatás kimutatta, hogy a meleg fiatalok háromszor gyakrabban követnek el öngyilkosságot, mint a heteroszexuálisak. A legtöbbjük nemi hovatartozását ért kritikák miatt dönt így,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.