Melegnek hitte a családja Gáspár Győzőt

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
homoszexuális meleg Michael Jackson Gáspár Győző család showman
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyermekkorában Győző telepakolta szobája falát Michael Jackson fotóival és csókolgatta a posztereket. A család megijedt a reakció láttán.

Győző testvére, Zsolti elmondása szerint a showman már kisfiú korában a hírnévről álmodozott és olyan akart lenni, mint Michael Jackson. Olyannyira odavolt a világhírű énekesért és annyit csókolgatta a fotóit, hogy a családtagok azt hitték, beleszeretett.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Mindig Michael Jacksont utánozta. Kitalálta, hogy ezzel fog majd betörni a médiába. Elolvasta a róla szóló újságokat, cikkeket, a posztereket meg kitette a falára, amiken Jackson szerepelt. És állandóan azokat puszilgatta, mintha belehabarodott volna! Komolyan, mi már azt hittük, hogy a fiúkat szereti. De ő mondta, ne aggódjunk, nincsen baj. Egyszerűen csak imádja őt, a példaképét!" - mesélte az Epizód magazinnak Gáspár Zsolti, aki testvére mellett szerepelt az Édes élet című reality show-ban.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, Győzőtől megvált a TV2, miután bántalmazta a stáb egyik hölgytagját. Távozásával testvérének, Zsoltinak is mennie kellett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.