Itt a pénz, hol a pénz? Justin Bieber a leggazdagabb fiatal

One Direction gazdagság Taylor Swift vagyon Forbes magazin Justin Bieber
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Forbes magazin szerint idén Justin Bieber volt a legjobban kereső harminc év alatti sztár. A felmérés a 2013 júniusától tartó tizenkét hónapot öleli fel.

Hogyan lehet megélni minimálbérből? Erre a kérdésre keresi a választ az új magyar rövidfilm, amit neked is látnod kell! Kattints IDE!

Ha azon aggódnál, hogy a millenniumi generációnak milyen kilátástalan az anyagi jövője, megnyugodhatsz - vannak azért, akik nagyon jól állnak a pénzzel. Hiába a botrányos ügyek, az élen a tini ikon, Justin Bieber áll, akinek a vizsgált időszakban a jövedelme elérte a nyolcvan millió dollárt.

Forrás: Northfoto

Úgy tűnik, a legutóbb kiadott albuma és az azt követő turné elég sikeresnek bizonyult, hiszen olyan sztárokat előzött meg, mint a második helyen lévő One Direction (bár az ő hetvenöt millió dolláros jövedelmük eloszlik a tagok között) és a bronzérmes Taylor Swift, aki hatvannégy millióval gazdagodott idén.

A lista olyan nevekkel folytatódik, mint Bruno Mars, Rihanna, és Miley Cyrus, illetve az első színésszel a sorban, Jennifer Lawrence-szel, akiről legutóbb főleg pucér képei kapcsán hallhattunk.

Kíváncsi vagy, ki a leggazdagabb magyar?

A Forbes magazin idén először állította össze magyarországi listáját a leggazdagabb emberekből. Nos, annyit elárulunk, hogy ennek élére egy erotikus oldal alapítója került. A részletekért kattints IDE!
Elképesztő felvétel! Így néz ki a magasból a karácsonyi vásár a Bazilikánálhttp://www.life.hu/news/20141125-a-karacsonyi-vasar-a-bazilikanal-igy-nez-ki-a-magasbol-dronnal-keszult-kisfilm.htmlDrónnal forgatott mesés film készült Budapestről és a Bazilika előtti adventi vásárról, amely idén november 28-án nyílik meg.NewsOrigoFebruárban állhat közönség elé Korda Györgyhttp://www.life.hu/news/20141124-korda-gyorgy-enekes-tul-van-a-korhazi-kezelesen-de-csak-februarra-vallal-fellepest.htmlKedvelt énekesünk az elmúlt heteket kórházban töltötte, és a jelek szerint orvosai ráparancsoltak, ne hajtsa szét magát.News--Rendőrök lepték el Ralf Schumacher házát – összebalhézott válófélben lévő nejévelhttp://www.life.hu/news/20141124-ralf-schumacher-es-valofelben-levo-neje-cora-csunyan-veszekedtek-kihivtak-a-rendoroket-a-hazukhoz.htmlRalf Schumacher házához kihívták a rendőröket, miután a szomszédok sikítozást hallottak. Valószínű, Ralf és felesége, Cora csúnyán veszekedett a váláson.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.