Lali pop, mutáns pók és első csók – Ezeket a videókat szerettük idén

Kívánságkosár YouTube Bogyó és Babóca katy perry Éjjel nappal Budapest Majka Csóró Lali YouTube-videó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emlékszel, melyik videón röhögtél a legnagyobbat idén? Volt olyan nyári sláger, amit unalomig hallgattál? Most megtudhatod, mit nézett Magyarország 2014-ben - megvannak az idei év legnézettebb Youtube-videói.

Bármennyire is hihetetlen, de a legnagyobb kedvenc az RTL Klubon futó esti realityshow, az Éjjel-Nappal Budapest Csóró Lalija és annak Lali pop című nótája. Lali korábban a Life.hu-nak elmondta, hirtelen ötlettől vezérelve született meg ez a klasszikusnak nem mondható zeneszám.

Magyarország második kedvence Bartos Erika nagysikerű szerzeménye a Bogyó és Babóca 13 részes mesegyűjteménye.

Kiemelkedő helyet foglal még el a KerekMese szintén gyerekeknek szóló Doki dala, ami a mostani esős időben még hasznos tanácsokat is tartalmazhat...

Az idei év legviccesebb jelenete minden bizonnyal a Kívánságkosár azon része, amikor élő adásban a technikus sajátos módon próbál eltűnni a képből. Akárhányszor nézzük meg a felvételt, sírva röhögünk rajta...

Magyarország kedvenc zenei videóinak toplistájába a nemzetközi sztárok közé magyar előadóként Majka és Curtis mellett megérkezett Horváth Tamás és Raul 'Vége' című dala is. Kitekintve a nagyvilágba, Katy Perry - Dark Horse című slágere volt a legnagyobb kedvenc. Nem hiába, az MTV Europe Music Awards a legjobb dal kategóriában is jelölte.

Idén a cukiságok állandó első helyét a rémisztő mutáns pókkutya vette át. A videót látva nem szerettük volna, ha velünk jön szembe éjszaka...

Ha viszont vidám percekre vágysz, akkor érdemes megnézned az első csókotbemutató 3 perces kisfilmet. Milyen is volt életünk első csókja... Hmmm.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.