Lenny Kravitz a nők mellett érvel

Forrás: AFP/Francois Guillot -
Lenny Kravitz nők irányítás uralom Világ
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eddig is szerettük Lenny Kravitzet, de most igazán a kedvencünkké vált. Az 50 éves (!) rock legenda ugyanis kijelentette, hogy szerinte a nőknek kéne irányítaniuk a világot...

Lenny Kravitz szerint azért kellene átvennie a szebbik nemnek az uralmat, mert sokkal erősebbek és ésszerűbbek a férfiaknál. Emellett arról is beszélt, hogy mennyire nagyot csalódott a mai fiatalokban és teljesen kiábrándult. „Nem igazán érzem a mostani generáció sajátos hangját. Engem még mindig az olyan klasszikusok inspirálnak, mint Martin Luther King és Mahatma Ghandi."

Forrás: AFP/Francois Guillot

A zenész megnyílt a kudarcba fulladt házasságával kapcsolatban is. Úgy nyilatkozott, hogy abban az időben még nem volt kész rá, hiszen rengeteg érzelmi megpróbáltatáson ment keresztül akkoriban, sok haláleset történt körülötte. Ettől függetlenül szép emlék számára a Lisa Bonettel töltött idő, főleg mivel lányuk, Zoe is ebből a kapcsolatból született. Apropó, emlékeztek még mekkora port kavartak a lány meztelen képei?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.