megtalálás eltűnés tenger roncs AirAsia utasszállító gép
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Indonéz illetékesek szerint szinte biztosra vehető, hogy megtalálták a tengerben vasárnap eltűnt utasszállító repülőgép roncsait.

Helikopteres kutatók több holttestet is találtak a víz felszínén, a tetemeket már egy indonéz hadihajóra szállították. A holttesteket azon a tengerrészen fedezték fel, amely felett a repülőt utoljára látták.
A gépen 162-en utaztak - tudósít az MTI.

A gép egy roncsa a Jáva-tengeren. A repülőgép biztonsági csúszdájára hasonlít Forrás: AFP/Bay Ismoyo

Ahogy megírtuk, szombatról vasárnapra virradó éjjel 162 utassal - javarészt indonéz állampolgárok - a fedélzetén eltűnt egy, a Surabayából Szingapúrba tartó AirAsia-repülőgép. Több mint egy napja szakadt meg vele a kapcsolat, vasárnap egész nap keresték, de éjszakára felfüggesztették, majd hétfőn kora reggel újrakezdték a kutatatást.

Két magyar állampolgár is volt a kigyulladt olasz komponhttp://www.life.hu/news/20141229-az-olasz-komphajon-amely-a-gorogorszagi-partoknal-kigyulladt-ket-magyar-allampolgar-is-utazott.htmlA görögországi partoknál kigyulladt Norman Atlantic olasz komphajón két magyar állampolgár utazott. Egyikük biztonságban van, de a másikról nincsenek információk.News--105 ezer forint lesz a minimálbér jövőrehttp://www.life.hu/news/20141229-a-minimalber-105-ezer-forint-lesz-jovore-alairtak-a-jovo-evi-bermegallapodast.htmlJövőre 105 ezer forint lesz a minimálbér, a garantált bérminimum összege 122 ezer forint. A vállalkozási szférának ajánlott béremelés mértéke pedig 3-4 százalék.NewsThinkstockHosszú Katinka megdöntötte Kovács Ági 15 éves rekordjáthttp://www.life.hu/news/20141229-hosszu-katinka-15-eves-magyar-csucsot-dontott-meg-a-reunion-szigeten-tartott-uszoversenyen.htmlHosszú Katinka csaknem 15 éves magyar csúcsot, Kovács Ágnes rekordját döntötte meg a Réunion szigeten tartott úszóversenyen.News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.