Először cáfolta személyesen András herceg a szexbotrány vádjait

Forrás: AFP/Michel Euler -
szexbotrány Buckingham-palota cáfolat András herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Először utasította vissza személyesen is András yorki herceg azokat az állításokat, miszerint szexuális visszaélést követett el kiskorúak sérelmére.

A Life.hu összegyűjtötte a királyi családok nagy szexbotrányait. Olvasd el cikkünket ITT!

A herceg csütörtökön Davosban nyilatkozott a kényes ügyről – tudósít az MTI. "Csak megismételhetem és megerősíthetem azt, amit a Buckingham-palota már közölt a védelmemben" - mondta a herceg, majd gyorsan hozzátette: "Most a munkámra koncentrálok."

Forrás: AFP/Michel Euler

A palota, a brit királyi család első számú londoni hivatala január elején hivatalos közleményben szögezte le, hogy "minden alapot nélkülöznek" azok az állítások, amelyek szerint András, II. Erzsébet királynő másodszülött fia bármikor is szexuális visszaélést követett volna el kiskorúak sérelmére.

Tavasz után jön a havazáshttp://www.life.hu/news/20150123-a-tavaszias-idojaras-utan-egyre-tobbfele-varhato-havas-eso-havazas.htmlAz enyhe, tavaszias napok után téliesre fordul az időjárás. Havas eső és havazás is várható.NewsThinkstockBombatámadással fenyegették meg Vajnáékathttp://www.life.hu/news/20150123-bombariado-volt-vajna-kaszinojaban.htmlA Bors olvasóriporterének köszönhetően tudtuk meg: bombatámadással fenyegették Andy Vajna Corvin sétány közelében lévő kaszinóját.NewsFotó: Pályi Zsófia - OrigoIlyen lenne a Facebook a '90-es évekbenhttp://www.life.hu/news/20150122-a-facebook-ilyen-lenne-ha-a-kilencvenes-evekben-inditottak-volna-el.htmlA Facebook a '90-es években is megállná a helyét. Így nézne ki a reklámja, ha 1995-ben alakult volna a közösségi oldal.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.