Megható levéllel köszönték meg az utat egy Germanwings-pilótának

pilóta Twitter Anglia köszönet Spanyolország megható munka levél Germanwings utas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A március 24-én történt katasztrófa bizonyára rányomja most a bélyeget a Germanwings-pilótáinak és utasainak hangulatára. Éppen ezért eshetett annyira jól a légitársaság egyik pilótájának az a levél, amelyet egy olyan brit hölgy adott át neki, aki rendszeresen utazik velük Spanyolország és Anglia között a családja és a munkája miatt.
Forrás: Northfoto

Íme a fordítása:

Kedves pilótái a gépnek, akik hazahoztak!

A francia Alpokban nemrég történt tragédia fényében, amelyben 150 ember veszítette életét, szükségét érzem, hogy együttérzésemet fejezzem ki Önöknek. A nap végére mindannyian csak emberek vagyunk, akik a túlélésért küzdenek az élet hullámvasútján. Tisztában vagyok vele, hogy egy ilyen borzasztó esemény, mint amilyen ez is, jobban érinti azokat, akiken olyan nagy a felelősség, amilyen Önökön is, és egy kedves szó, bárhonnan is jött, változtatni tud a dolgokon. Remélem, tovább terjeszti majd az együttérzést és a megértést.

Köszönöm, hogy hazavisznek. Köszönöm, hogy ilyen biztonságosan teszik mindezt. Köszönöm, hogy lehetővé teszik, hogy élhessem az életem Spanyolországban, és hogy időnként a családomat is meg tudjam látogatni Angliában. Önök miatt örülök most annyira, hogy végre viszontláthatom őket. Remélem, hamarosan Önök is találkoznak a családjukkal. Csodálatos repülésem volt, remélem, Önöknek is! Hatalmas dolgot tesznek, és Önök az oka annak, hogy ma este tudok mosolyogni.

Vigyázzanak magukra és hirdessétek a szeretetet!

Szívélyes üdvözlettel,
Bethanie

A kézzel írott levelet a Twitteren tette közzé Jai Dillon pilóta és néhány nap leforgása alatt már több ezren osztották meg. Az eredetit ide kattintvaolvashatod el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.