Lecsúszott drogfüggővé változott Rita Ora

film Rita Ora drogfüggő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rita Ora már feltűnt egy-egy filmben, például A szürke ötven árnyalatában néhány percre. Most Jake Gyllenhaal új filmjében bizonyít színésznőként. 

A 24 éves énekesnő Jake Gyllenhaal új filmjében, a Billy Hope-ban kapott szerepet. Nem éppen azt az arcát láthatjuk, amit megszoktunk tőle, egy ijedt, drogfüggő lány szerepét hozza ugyanis. Pontosan így fest:

Forrás: Youtube

Gyllenhaal olyan profi boxolót játszik a filmben, akinek megölték a feleségét, lányát pedig elvitték tőle. Nagy örömünkre a színész alaposan kigyúrta magát a szerep kedvéért.

Helen Mirren a legcukibb, és ezt most bebizonyítja http://www.life.hu/news/20150402-helen-mirren-szineszno-heliumot-szivott.html Helen Mirren iszonyú cuki dolgot vállalt be Jimmy Fallon műsorában: héliumot szívott egy lufiból, és úgy beszélgetett a műsorvezetővel. News -- Tünci lett a legszebb malac a sertésszépségversenyen http://www.life.hu/news/20150402-sertesszepsegverseny-volt-zselicen-tunci-a-legszebb-malac.html Miért ne zsűrizhetnének malacokat is egy szépségversenyen? Így gondolták ezt Zselicen is, ahol sertésszépségversenyt rendeztek. News -- Überciki! Több ezer Uber felhasználó adatait lopták el http://www.life.hu/news/20150401-uber-felhasznalok-adatait-loptak-el.html Egyetlen dollárért bárki vásárolhat az internet feketepiacán személyes Uber-adatokat. Akinek az adatait felhasználják viszont elég rosszul járhat. News Thinkstock Tovább gyűrűzik a Petőfi-csontváz botrány http://www.life.hu/news/20150401-petofi-csontvaza-noi-csontvaz-az-akademia-szerint.html Az MTA szerint hiába bizonygatják DNS-sel, hogy megtalálták Petőfi csontvázát, ugyanis egészen biztos, hogy női csontvázról van szó. News Origo Íme, a legsikeresebb magyar nők - mi alapján választották ki őket? Eláruljuk! http://www.life.hu/news/20150401-a-forbes-magazin-rangsorolta-magyaroszag-legsikeresebb-noit.html Idén először készült el Magyarországon is a Forbes magazin legsikeresebb nőket számba vevő listája. A magazin egyedi módszerrel válogatta ki, melyik kategóriának ki áll az élén. A hazai Forbes főszerkesztője elárulta, mi alapján kerültek ki a győztesek. News -- Vilmos herceg visszaül a pilótafülkébe http://www.life.hu/news/20150331-vilmos-herceg-mento-helikoptert-fog-vezetni.html Hétfőn visszaült a pilótafülkébe Vilmos herceg a Bond Air Services munkatársaként. News --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.