Király produkció! A dán királynő születésnapján lép fel az Attraction

Forrás: Attraction Performances -
Dánia árnyékszínház Attraction királynő dán királyi ház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A dán királynő nem akarmilyen produkcióval ünnepli a 75. születésnapját: a világhírű magyar csapatot kérték fel ugyanis arra, hogy a királynőnek táncoljon. 

Mióta megnyerte a Britain's Got Talent tehetségkutatót, egyre feljebb ível az Attraction formáció pályája: szerdán este a dán királynő 75. születésnapjára rendezett ünnepséget a magyar társulat nyitja meg.

Forrás: Attraction Performances

„Nem ez az első ilyen előkelő felkérésünk, ennek ellenére mégis úgy izgulunk, mintha az első fellépésünk lenne" – mondta a társulat koreográfusa, Szűcs Zoltán, azaz Szücsi a Hír24-nek.

"Mondhatnánk, hogy Las Vegas a csúcs, de nem!

"Én már sok mindenen túl vagyok. Tudom, hogy milyen fent és lent. Amikor megnyertük a versenyt, azon az estén sem csaptunk fékeveszett ünneplésbe, hanem szépen összeszedtük a színpadról az eszközeinket, leültünk az öltözőben, és amíg kint mindenki bulizott, mi arról beszélgettünk, hogy a munka igazán most kezdődik" - Szücsi Szily Nórával beszélgetett. Olvasd el ITT!

"Talán ez érthető is, hiszen Dánia nemzeti műsorát megnyitni óriási megtiszteltetés. A királyi család meghívására érkeztünk Koppenhágába, s annyit elárulhatok, hogy a II. Margit dán királynő születésnapja alkalmából készült, Dánia történetét bemutató műsorunk a királyi himnuszra épül."

Elkezdődött az ELTE gólyatáborában erőszakoló férfi büntetőperehttp://www.life.hu/news/20150408-az-elte-golyataboraban-megeroszakolt-egy-ferfi-egy-lanyt-kezdodik-a-per.htmlElkezdődött annak a fotós férfinak a tárgyalása, aki az ELTE fonyódligeti gólyatáborában megerőszakolt egy lányt. News--Titkos alagutak vezettek a Playboy-villábahttp://www.life.hu/news/20150407-hugh-hefner-playboy-villajaba-titkos-alagutakon-at-jartak-vendegek.htmlTeljes alagútrendszer vezetett Hugh Hefner Playboy-villájához, amelyen keresztül világsztár barátai járhattak be az exkluzív partikra. News--Drog miatt nem emlékszik Alonso a balesetre?http://www.life.hu/news/20150407-fernando-alonsot-bedrogozhattak-balesete-utan.htmlMég mindig sok rejtély övezi Fernando Alonso balesetét, egy német magazin azonban magyarázatot talált rá, miért nem emlékszik az F1-es pilóta az eset utáni napokra. News--Harry herceg vörös haján viccelődött egy kisfiúhttp://www.life.hu/news/20150407-harry-herceg-ausztraliai-kuldetesen-egy-kisfiu-voros-hajat-dicsero-transzparenst-keszitett.htmlAusztráliában meglepő táblával fogadták a herceget. Egy vörös hajú kisfiú készített vicces transzparenst Harrynek.News--Kihagyhatatlan videó: így bohóckodik Miley Cyrusra Anne Hathawayhttp://www.life.hu/news/20150407-anne-hathaway-miley-cyrus-wrecking-ball-cimu-szamat-parodizalja-ki-egy-amerikai-showmusorban.htmlEgy Oscar-díjas színésznőn nem foghat ki egy paródia: nézd meg, milyen parádésan utánozza le Miley Cyrust Anne Hathaway!NewsOrigoMilliárdokkal hallgattatta el áldozatait a gyermekmolesztáló Michael Jackson?http://www.life.hu/news/20150407-michael-jackson-milliardokkal-hallgattatta-el-aldozatait-akiket-fiatal-korukban-molesztalt.htmlTovább folytatódik a világhírű popsztár ügye: a Page Six szerint összesen 200 millió dollár „hallgatási díjat" fizetett a világsztár azoknak a gyerekeknek és családjuknak, akiket állítólag szexuálisan zaklatott.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.