Fából készített traktor egy magyar férfi

Forrás: NORTHFOTO -
faragás traktor fa jármű mestermű
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tiszalöki, Puskás István mesterművét sokan megcsodálják, hiszen igazi látványosság a fából készült, működő traktor.

Puskás István, 53 éves traktorvezető, egy mezőgazdasági cégnél dolgozik és mindig is rajongott a gépekért. Mivel a faragáshoz is van kézügyessége, úgy döntött egy különleges járművet alkot, így született meg a fatraktor. Már csak egy Pinokió hiányzik a volánhoz, aki a földekre gurul a látványos alkotással.

Forrás: NORTHFOTO
Pénteki agyzsibbasztás - Itt a nő, aki dinnyéket tör szét a mellévelhttp://www.life.hu/news/20150508-dinnyet-tor-szet-a-mellevel-a-no.htmlHa azt hitted, már minden láttál, el kell, hogy keserítsünk. Létezik egy nő, aki dinnyéket, sörösdobozokat, deszkákat tör szét a melleivel.NewsOrigoHegyi Barbara: „Zoránnal meg kellett tanulnunk sarokba szorítani az önzésünket"http://www.life.hu/news/20150508-hegyi-barbara-szineszno-zorannal-valo-kapcsolatarol-meselt.htmlKemény munka volt, mire Hegyi Barbara olyan biztos érzelmi hátországot teremtett magának, amilyen most van neki. A színésznő egy interjúban többek közt Zoránnal való kapcsolatáról is mesélt. News--Ismét féláron fagyizhat az országhttp://www.life.hu/news/20150508-magyar-kezmuves-fagylalt-napja-felaron-fagyizhat-az-orszag.htmlOrszágszerte már több mint 450 fagylaltozó csatlakozott az idei magyar kézműves fagylalt napja programjához. Ma ismét féláron kínálják a jeges édességet a fagyik szerelmeseinek. Irány fagyizni!NewsThinkstockKováts Adél lányával jótékonykodotthttp://www.life.hu/news/20150505-kovats-adel-szineszno-nagylanyaval-jotekonykodott-anyak-napjan.htmlKováts Adél számára a jótékonykodás magától értetődő. A színésznő szerencsés embernek tartja magát, hogy munkájával hozzájárulhat ahhoz, hogy másokon segítsen.News--Adrenalinnal ötvözött sétaút a meredek szikla szélénhttp://www.life.hu/news/20150505-uvegpadlobol-keszult-setaut-a-meredek-szikla-szelen-kinaban.htmlÜvegpadlóval készült el a Tianmen hegy oldalában végigfutó sétaút, amelyet csak azoknak ajánlanak, akiknek nincs tériszonyuk.News--Furcsa építmény – mintha meseországban járnálhttp://www.life.hu/news/20150505-furcsa-epitmeny-kinaban-kilenc-kicsi-szines-hazat-epitettek-egy-lepcsohaz-kore.htmlKilenc kicsi színes szoba, külön, mégis együtt, na, ez egy igazán nyakatekert házikó Kínában.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.