Eltemették Páll Mónikát, a fiatalon elhunyt színésznőt

Forrás: facebook/Páll Mónika -
színésznő temetés Páll Mónika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerettei, barátai, iskolatársai és volt kollégái búcsúztatták pénteken a Farkasréti temetőben Páll Mónikát. 

A fiatal színésznő majd öt éven át harcolt az agydaganattal, április 25-én azonban feladta a küzdelmet. Halála előestéjén így üzent a nyilvánosságnak: "Küzdöttem, de már nem bírta a testem tovább. Az örök élet kapuján most beléptem, kérlek, ne szomorkodjatok sokat miattam. Az élet csodálatos! Becsüljük meg! Én is mindig így gondoltam, én is mindig e szerint cselekedtem. Elbúcsúzom". (A teljes levelet ITT olvashatod el.)

Forrás: facebook/Páll Mónika


„Minden zsigeréből áradt a művészet. Megkérdőjelezhetetlenül.” „A puszta jelenléted is alkalmas volt a legmélyebb sebek gyógyítására is” – hangzott el a búcsúbeszédekben. Ezt köve­tően kedvenc dalait énekelték el hangszeres kísérettel, köztük a Most mú­lik pontosan című Quimby-slágert.

Mónika volt iskolatársai - írja a Bors - búcsúztatójukban hangsúlyozták, tovább viszik a lány örökségét: a szeretet az élet. "Lehet, a koporsódon azt olvassuk: élt 29 évet. De ez a 29 év teljes volt és sugárzó – halhattuk, majd hozzátették: nem az számít, ki hány diplomát szerzett, hány autója van, mennyire gazdag itt a Földön, egy dolog számít csak: mennyit szerettél! Te hamar kijártad ezt az iskolát, és felsőbb osztályba léphettél. Szeretünk!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.