Szexcsetelt a férfi, miközben kisfia meghalt a tűző napon álló kocsiban - A szándékosság is felmerült

Forrás: Thinkstock -
halál szexcset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 A 33 éves Justin Ross Harris egy 17 éves lánnyal szexcsetelt, miközben a 22 hónapos kisfia a felhevült autóban haldoklott.

Az amerikai férfi munkába állítólag egyszerűen megfeledkezett a gyerekéről és több órán keresztül a tűző napon álló kocsiba hagyta. Közben szexcsetelt, fotókat küldött a péniszéről, a lány pedig a melleit mutatta meg neki.

Forrás: Thinkstock

A gyerek a felhevült autóban hőgutát kapott étlen-szomjan, és pokoli kínok között halt meg, mielőtt az apa észrevette volna, hogy fatális hibát követett el. Kezdetben gondatlanságból elkövetett emberölés volt a vád a férfi ellen, de aztán kiderült, hogy akár szándékos is lehetett: Harris ugyanis reggel még adott enni a gyereknek, napközben pedig többször is kiment a kocsihoz.

Kiderült az is, hogy az apa többször is rákeresett a neten, hogy mennyi idő alatt kaphat hőgutát az ember egy zárt autóban, és több videót is megnézett kocsiban felejtett kisállatok kínhaláláról. A rendőrség nem engedte a férfinak, hogy részt vegyen fia temetésén, de a felesége felhívta, és kihangosította a beszélgetést. Az asszony továbbra is szereti a férjét, nem haragszik rá, és újabb gyermeket szeretne tőle.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.