Bethesda Anyák Háza Bethesda Kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tervek szerint novemberben adják át a Bethesda Anyák Házát amely a vidékről érkező beteg –például égési sérülésekkel kezelt – gyerekek anyukáinak ad átmenetileg otthont. 

Novemberben egy igazán remek kezdeményezés valósulhat meg azzal, hogy átadják a Bethesda Anyák Házát. Az intézménybe a beteg gyerekek vidékről felutazó anyukáit tudják majd elszállásolni, ezzel pedig lehetővé teszik, hogy például a súlyos égési sérülésekkel kezelt gyerekek szülei átmenetileg otthonra leljenek gyermekük közelében.

Képünk illusztráció Forrás: AFP/PNS

A kezelés idejére, ami ugyanúgy jelenthet heteket és hónapokat is, az édesanyák tehát gyermekük közelében maradhatnak. Az új intézményben, mely a gyermekkórház közvetlen közelében található, az anyák mosni és főzni is tudnak majd.

Meghalt a legendás sorozatszínészhttp://www.life.hu/news/20150519-john-compton-legendas-sorozatszinesz-91-evesen-elhunyt.htmlAz ötvenes éves legendás amerikai sorozatszínésze, John Compton 91 évesen hunyt el. News--Gyász! Öngyilkos lett a 44 éves színészhttp://www.life.hu/news/20150518-joseph-bennett-angol-szinesz-az-ifju-indiana-jones-kalandjai-cimu-film-sztarja-ongyilkos-lett.htmlÖnkezével vetett véget az életének a Napok romjai és Az Indiana Jones kalandjai című alkotások sztárja. NewsOrigoExkluzív interjú! A Life.hu-nak nyilatkozott Conchita Wursthttp://www.life.hu/news/20150519-conchita-wurst-enekes-a-60-eurovizios-dalfesztival-megnyitojan-adott-exkluziv-interjut-a.htmlA tavalyi Eurovíziós Dalfesztivál extrém kinézetű győztese akárhová megy, minden szem rászegeződik. A Life.hu riportere pedig most mikrofonvégre kapta - exkluzív interjú Conchita Wursttal!News--Így nyaral egy szexi modell! Nézd meg a bikinis fotókat a kétgyermekes anyukáról!http://www.life.hu/trend/20150519-doutzen-kroes-modell-tengarparti-nyaralasarol-posztolt-bikinis-fotokat.htmlDoutzen Kroes a Victoria’s Secret egykori angyalkája, aki már két gyerek édesanyja, elképesztő formában van – így bátran mutogatja testét bikinis fotókon is.Trend--Pirner Alma terhesen is bombaformában vanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150519-pirner-alma-rudtancvilagbajnok-terhesen-is-bomba-formaban-van.htmlA csinos kismama elmondta, várandóssága alatt is nagyon odafigyel az étkezésre, és továbbra is fontos szerepet játszik életében a sport.Ez Zsír!--Kockahasat villantott nászútján az egykori Spice Girlhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150519-geri-halliwell-egykori-spice-girl-kockahasat-villantott-a-neszutjan.htmlGeri Halliwell, aki éppen nászútját tölti Franciaországban, a hotel medencéje mellett pózolt leopárdmintás bikiniben, megvillantva kockahasát is.Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.