Eurovíziós Dalfesztivál Conchita Wurst
A tavalyi Eurovíziós Dalfesztivál extrém kinézetű győztese akárhová megy, minden szem rászegeződik. A Life.hu riportere pedig most mikrofonvégre kapta - exkluzív interjú Conchita Wursttal!

Conchita Wurst - aki múltkor azt is elárulta, rosszul lett egy fotózáson - bevonulásával nyitották meg a 60. Dalfesztivál "welcome party"-ját. A helyszínen volt a Life.hu riportere is, aki nem tétlenkedett sokáig és mikrofonvégre kapta a megosztó bécsi énekest, aki exkluzív interjút adott neki!

Lesújtóan nyilatkoztak Boggie daláról – Vajon elég lesz a győzelemhez?http://www.life.hu/bulvar/20150519-boggie-eurovizios-dalfesztivalos-dalarol-lesujtoan-nyilatkoztak-a-brit-sajtoban.htmlEgy nappal az Eurovíziós Dalfesztivál elődöntője előtt jelent meg a magyar énekesnőről, Boggie-ról egy nem túl derűs hangvételű írás, amely nem sok jövőt jósol a Wars for Nothing dalának.TV + BulvárHada Renáta megmutatta kisfiáthttp://www.life.hu/csalad/20150518-hada-renata-fabry-exe-megmutatta-kisfiat-pistit.htmlNemrég megszületett Hada Renáta kisfia, Pisti. A fiatal anyuka teljesen odavan a babáért.CsaládOrigoHoppá! Világsztárral bulizott Dukai Reginahttp://www.life.hu/bulvar/20150518-dukai-regina-modell-svajcban-mike-tyson-amerikai-okolvivoval-bulizott.htmlSvájcban vakációzik Dukai Regina, aki a jól megérdemelt pihenés mellett még egy életre szóló élménnyel is gazdagodott.TV + Bulvár--Cinthya Dictator: "...szeretem a betegségemet!"http://www.life.hu/drlife/20150518-cinthya-dictator-magara-tetovaltatta-a-betegsege-sugarkezelesenek-a-szamat.htmlBetegsége emlékére csináltatott tetoválást Cinthya Dictator. A szám, amely a sugárkezelése száma volt, az most már örökre a bőrébe "égett". Hogy miért? Az üzenete az, hogy a borzasztó dolgokat is át lehet fordítani pozitívba, és a legrosszabb történetekből is tanulhatunk. Hozzátette, szereti a betegségét és azt is, hogy több lett tőle. Dr. Life--Bréking! A 45 éves Uma Thurman terheshttp://www.life.hu/csalad/20150518-breking-a-45-eves-uma-thurman-terhes.htmlA cannes-i filmfesztivál a hét végéig tart, de máris rengeteg témát szolgáltat nekünk. Ezúttal egy kérdés merült fel egy jachton készült kép láttán: vajon Uma Thurman terhes?CsaládNorthfotoSalma Hayek melle mindent visz!http://www.life.hu/trend/20150518-salma-hayek-melle-mindent-visz-a-cannes-i-filmfesztivalon-lila-ruhaban-a-vorosszonyegen.htmlA cannes-i filmfesztivál nemcsak a jobbnál jobb filmekről híres. A vörös szőnyeg is tartogat izgalmas meglepetéseket. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.