Na, még ilyet! Csecsemőríkató verseny Japánban

Forrás: AFP/Toru Yamanaka -
szumó Japán csecsemő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az idén is megrendezték Japánban azt a hagyományos csecsemőbőgető versenyt, amelyen megtermett szumóbirkózók próbálják minél hangosabb sírásra bírni a karjaikban tartott kisbabákat. 

A több mint 400 éves hagyományra visszatekintő szertartást az egyik legnevesebb tokiói buddhista templomban, a Szenszodzsiban tartják minden tavasszal, idén május 30-án. A csecsemők egészséges fejlődéséért tartott ritualén mintegy 120 gyermek vesz részt.

Forrás: AFP/Toru Yamanaka
A Facebookon keresnek munkát a diákokhttp://www.life.hu/news/20150530-a-facebookon-keresnek-munkat-a-diakok.html A diákok több mint 70 százaléka a Facebookon keres munkát, ezt követik a diákszövetkezetek weboldalai, valamint az állásbörzék és karriernapok - derült ki a Mind-Diák Szövetkezet felméréséből.NewsThinkstockMegtámadták Xantus Barbarát - "Arra emlékszem, hogy ruháimat összekapkodva, ruha nélkül szaladok végig a Nagy Lajos király útján" http://www.life.hu/news/20150530-megtamadtak-xantus-barbarat.htmlMegtámadták Xantus Barbarát. A színésznő a TV2 Aktívjában mesélte el borzalmas élményét. News--"Michael Schumacher szigorú szabályok szerint élt, amiket együtt dolgoztunk ki" - Megszólalt a menedzserhttp://www.life.hu/news/20150530-kikakadt-a-bulvarmediara-sabine-kehm-schumacher-menedzsere.htmlKikakadt a bulvármédiára Sabine Kehm, Schumacher menedzsere. Arra panaszkodott, hogy a családnak szinte egy perc nyugta sincs a paparazziktól, akik folyton a ház körül leskelődnek. News--Itt a kánikula! Közel 30 fokos napok jönnekhttp://www.life.hu/news/20150530-meleg-idojaras-varhato-majus-utolso-hetvegejen.htmlA hűvös-esős-szeles pünkösdi hosszú hétvége után most a meleg és napsütés imádóinak kedvez az időjárás. NewsThinkstock20 év múlva kért bocsánatot gyerekkori bántalmazója a férfitól - A Facebookon üzenthttp://www.life.hu/news/20150517-20-ev-mulva-kert-bocsanatot-gyerekkori-bantalmazoja-a-ferfitol.htmlA kis ChadMichael Morrisette-et annyit bántották az osztálytársai, hogy csak akkor mert belépni az osztályterembe, ha valaki elkísérte. A férfi máig nem felejtette el, mi történt vele, ám különös fordulat: egykori fő bántalmazója a Facebookon üzent neki. NewsThinkstockMegtörte a csendet Philip Seymour Hoffman özvegye - Maga alá temette a gyászhttp://www.life.hu/news/20150517-megtorte-a-csendet-philip-seymour-hoffman-ozvegye-mimi-o-donnell.htmlMaga alá temette a gyász Philip Seymour Hoffman özvegyét. Az asszony a tragédia óta először szólalt meg. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.