A Fertő tóban eltűnt 15 éves fiú holttestét találhatták meg

Forrás: Bodrogi Lilla -
halál vízbe fulladás holttest fulladás Fertő tó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy vízen lebegő holttestet találtak a Fertő tóban Pátfalu (Podersdorf) és Fertőszéleskút (Breitenbrunn) között. Feltehetően a májusban eltűnt 15 éves fiú teste kerülhetett elő. 

Még május 26-án tűnt el az a fiatal fiú, aki apjával hajózott ki a tóra. Vitorlásuk eddig tisztázatlan okok miatt felborult, de ők még vissza tudtak mászni a járműre. A fiú azonban valami miatt visszaugrott a vízbe és egy nagy hullám elsodorta. Apja már nem tudta kimenteni. A fiú keresésére nagyszabású akciót is indítottak.

Forrás: Bodrogi Lilla

Aztán egy héttel később, tegnap délután a Fertő tó Pátfalu (Podersdorf) és Fertőszéleskút (Breitenbrunn) közötti szakaszán egy vízen lebegő holttestet talált a rendőrség. A személyazonosságát még nem állapították meg, de feltehetően annak a 15 éves fiúnak a teste került elő, aki májusban eltűnt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.