Csúnyán leégett az Így jártam anyátokkal sztárja

Forrás: AFP/Alberto E. Rodriguez -
Lost Így jártam anyátokkal Cobie Smulders
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindig sikerülnek úgy a dolgok, ahogy szeretnénk, és ezzel Hollywood nagymenő sztárjai sincsenek másként. A Robint megformáló Cobie Smulders  is járt ebben a cipőben, méghozzá egy szereplőválogatás alkalmával.

Az Így jártam anyátokkal gyönyörű színésznője jelentkezett anno a Lost című amerikai sorozat egyik főbb karakterének megformálására. Ő játszotta volna a talpraesett Kate Austent, azonban a castingon jobbnak bizonyult nála kolleganője Evangeline Lily. A hölgyek között azonban nem volt rivalizálás, sőt igazán jó barátnők lettek az évek során. Cobie Smulders az egyik interjúja során meg is jegyezte, hogy Lily sokkal tartozik neki, mert ha ő anno nem vérzik el a válogatáson, talán máshogy alakul a karrierje.

Forrás: AFP/Alberto E. Rodriguez

Evangeline Lily pedig egyik korábbi nyilatkozatában elmesélte, hogy Cobie Smulders volt az első ember, akivel Los Angelesben összefutott, és segítséget nyújtott neki a kezdetekben, sőt még együtt is laktak egy darabig.

Villanyoszlopnak rohant a Király utcai lövöldözőhttp://www.life.hu/news/20150608-elfogtak-a-kiraly-utcai-lovoldozot-aki-amokfutasba-kezdett-budapesten.htmlElfogták a Király utcai lövöldözés egyik gyanúsítottját Budapesten; ő vezette azt a fegyverekkel teli autót, amely hétfő hajnalban oszlopnak ütközött a fővárosi Bem József téren, írja az MTI.NewsThinkstockEgy férfi sétált a 4-es metró alagútjábanhttp://www.life.hu/news/20150608-egy-ferfi-setalt-a-4es-metro-alagutjaban.htmlTáskával a kezében, a metrósíneken sétált szombat délelőtt egy fiatal férfi a Keleti pályaudvarnál.NewsThinkstockMick Schumachert kórházba szállítottákhttp://www.life.hu/news/20150607-mick-schumachert-korhazba-szallitottak.htmlMégsem úszta meg sérülés nélkül Michael Schumacher fia, Mick a hétvégi versenyeket. NewsOrigoŐ a világ legijedősebb embere - Vicces videóhttp://www.life.hu/news/20150607-o-a-vilag-legijedosebb-embere.htmlEzt az angol férfit vagy állandóan ijesztgetik, vagy csak néhányszor, de azt mind videóra vették.News--Spórolás felsőfokon: Nevet változtatott a fiú, hogy ne kelljen átíratni a repülőjegyéthttp://www.life.hu/news/20150607-nevet-valtoztatott-a-fiu-hogy-ne-kelljen-atiratni-a-repulojegyet.htmlA 19 éves Adam barátnőjével készült elutazni, de a lány nevelőapja, aki a jegyeket vásárolta, véletlenül elrontotta a fiú nevét. Adam a legfurcsább módot választotta, hogy ne kerüljön sokba az átíratás. NewsThinkstockBalesetet szenvedett Schumacher fiahttp://www.life.hu/news/20150607-balesetet-szenvedett-schumacher-fia.htmlA hétszeres világbajnok Forma-1-es pilóta fia, a 16 éves Mick a a Forma-4-es bajnokság ausztriai futamán balesetet szenvedett.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.