Kitiltották a családtagokat Bobbi Kristina Brown hospice központjából

Forrás: AFP/Maury Phillips -
hospice kitiltás családtag nyerészkedés Bobbi Kristina Brown Bobby Brown Whitney Houston fényképezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sajtóértesülések szerint csak a 22 éves lány gyámja és a gondozók mehetnek be Bobbi Kristina betegszobájába.

Kizárólag Pat Houston, Bobby Brown és Cissy Houston látogathatja továbbra is Bobbi Kristina Brownt a georgia-i hospice központban, ahová két héttel ezelőtt szállították át a válságos állapotban lévő lányt.

Forrás: AFP/Maury Phillips

A People magazin értesülései szerint rajtuk kívül mindenkit kitiltottak Whitney Houston lányának szobájából a hétvégén történt fotós botrány miatt: ahogy a Life.hu is megírta, valamelyik családtag nyerészkedési céllal fényképet készített, majd elküldte a lapoknak a haldokló Bobbi Kristina Brownt.

A 22 éves Bobbi Kristina Brownt január végén találták meg eszméletlen állapotban fürdőkádjában. Bár a fiatal lány azóta felébredt kómájából, szakértők szerint soha nem lesz képes az önálló életre. Nemrég egy hospice központba szállították át, gyógyszeres kezeléseit abbahagyták és a lélegeztetőről is levették.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.