Szörnyű tragédia! Fejjel esett bele a fürdőkádba és megfulladt egy négyéves kislány

Forrás: Thinkstock -
fürdőkád kislány baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavaly decemberben tragikus körülmények között vesztette életét egy bűbájos angol kislány, Summer Shaw. Úgy tudni, az édesanyja lefektette, ezután fürdővizet engedett magának. Sajnos azonban a gyermek is pancsolni akart...

A Daily Mail tájékoztatása szerint miután az anyuka ágyba fektette Summert, megengedte magának a fürdővizet, majd pedig lement a földszintre. A gyerek eközben kikelt az ágyból, a fürdőszoba felé indult, majd pedig arccal előre beleesett a kádba.

Illusztráció. Forrás: Thinkstock

"Éreztem, hogy valami nem oké, ezért visszamentem az emeletre. Először Summer földre ejtett plüsskutyáját vettem észre, amivel korábban a rémálmait űztük el, majd pedig feltűnt, hogy a fürdőszobaszőnyeg is elmozdult. Észrevettem, hogy a kád tele van szappanbuborékokkal, pedig nem tettem még bele akkor a habfürdőt" - mesélte az édesanya, amikor pedig belenézett a vízbe, már csak a pici rózsaszín pizsamáját és a körülötte úszó játékokat látta. Úgy tudni, azonnal kivette kislányát a kádból, és hívta a mentőket, de a kiérkező szakemberek már nem tudták megmenteni az életét.

Az eset utáni rendőrségi nyomozás végül arra az eredményre jutott, hogy Summer haláláért senki sem tehető felelőssé. "Egy különösen tragikus baleset volt. Csak egy ártatlan lányka volt, aki játszani akart, miközben az anyukája azt hitte, biztonságban alszik az ágyában” - nyilatkozta a halottkém, Nicola Mundy.

Forró hétvége: Szombaton újra 30 fok felett élvezhetjük a nyarathttp://www.life.hu/news/20150731-ujbol-lecsap-az-orszagra-a-kanikula.htmlSzombaton visszatér az igazi kánikula. Országszerte napos idő várható, frissítő záporokra, zivatarokra nem kell számítani.News--Megalázó vagy megtisztelő, ha Pumped Gabo megcsapkod?http://www.life.hu/news/20150731-voxpop-az-utca-embere-velemenye-pumped-gaborol.htmlVlogOli ezen a héten is megkérdezte az utca embereinek véleményét. Ezúttal Pumped Gabo volt a központi téma. NewsOrigoBorzalom! Táskájában rejtegette halott gyermekét egy nőhttp://www.life.hu/news/20150731-taskajaban-rejtegette-halott-gyermeket-a-19-eves-tiona-rodriguez.htmlA 19 éves Tiona Rodriguez egy elegáns ruhaboltban vetemedett lopásra, ám amikor rajtakapták, az értékes holmiknál sokkal borzalmasabb dolgot találtak a rendőrök a táskájában.NewsThinkstockFelrobbantak a távirányítóban lévő elemek egy kisfiú kezébenhttp://www.life.hu/news/20150731-felrobbantak-a-taviranyitoban-levo-elemek-egy-kisfiu-kezeben.htmlA brit Tescóban vásárolt elemek robbantak fel egy kisfiú kezében.NewsThinkstockMegvan a 2022-es téli olimpia helyszíne!http://www.life.hu/news/20150731-peking-rendezi-a-2022-es-teli-olimpiat.htmlPeking rendezi a 2022-es téli olimpiát - így döntött 128. ülésén a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) pénteken Kuala Lumpurban.News--Csúszós, lágy, édes: Így néz ki a falloszkagylóhttp://www.life.hu/news/20150731-falloszkagylo-a-termeszet-csodaja.htmlA nagyon szemérmesek biztosan nem fognak a péniszre emlékeztető iszapkagylóból vásárolni. Pedig bizony, ilyen is van már. NewsAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.