Döbbenetes titokra derült fény: merényletet terveztek Diana hercegnő ellen

Forrás: AFP/Jacques Demarthon -
terrortámadás robbantás Károly herceg koncert Duran Duran merénylet Diana hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
1983 júliusában bombarobbantással akartak végezni Károly herceggel és a néhai Diana hercegnővel egy Duran Duran koncert alatt. Az együttes dobosa újra felidézte a 30 évvel ezelőtti történteket.

Diana hercegnő köztudottan nagy Duran Duran rajongó hírében állt, így semmi meglepő nem volt abban, hogy 1983 júliusában el akart menni a nyolcvanas évek leghíresebb együttesének koncertjére.

Forrás: AFP/Jacques Demarthon

Szerelmi botrányok - Az angol királyi ház titkai

Az utóbbi évtizedekben a brit királyi ház botrányaitól volt hangos a bulvársajtó, melyeket maga a család is szégyell: kötetnyi cikk jelent meg Károly és Diana kudarcba fulladt házasságáról, de András herceg felesége, Sarah Ferguson sem öregbítette a család jó hírét. De vajon ezek voltak az első hasonló esetek az angol történelemben? A Life.hu cikkét ide kattintva olvashatod el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.