Megható videó! Sírva fakadt a kutya, miután megmentették

Forrás: Thinkstock -
kutya állat videó megható állatmentő könny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mindössze 13 másodperces felvételen egy nőstény kutya, és a kölykei láthatóak, akiket jószívű állatmentők vettek gondozásba. 

A kutyusokat a saját gazdájuk hagyta cserben, miután kidobta őket az utcára. Néhány állatmentő viszont rátalált a magára hagyott kicsikre, és rögtön biztonságos helyre menekítette a kis "családot". A felvételen jól látható, hogy a kutyamami szó szerint könnyezik, amikor az emberek elkezdik simogatni a fejét. A videót pár nap alatt több mint százezren osztották már meg a Facebookon, és ez a szám egyre csak nő.

Kattints ide a videó megtekintéséhez!

Illusztráció Forrás: Thinkstock

Az állatok is képesek mély érzelmek átélésére, de azt még tudományosan nem sikerült bebizonyítani, hogy az - emberhez hasonlóan - ők is képesek sírni. Ha egy kutya "könnyeket hullajt", akkor inkább orvosi probléma állhat a háttérben: eltömődött könnycsatorna, allergia, vagy valamilyen fertőzés.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.