Csont és bőr kutyusért fogtak össze a neten

betegség kutya fogyás szenvedés összefogás állatvédő mentés gazda kínzás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bubu, a 26 kilósra fogyott kutyus egy miskolci tanyára tántorgott be utolsó erejével. Az ebnek legalább 50 kilót kellene nyomnia.

A kutyát a Cerberos Állatvédő Egyesület aktivistái mentették meg. Az emberek nagyon felháborodtak azon, hogy bánhat bárki így a kutyájával, hiszen az állatot az állatvédők szerint biztosan éheztették ahelyett, hogy a sokféle betegségét - rüh, szív- és bélféreg - kezelték volna - írja a szeretlekmagyarorszag.hu.

A Facebookon több ezernél tartanak Pucér Bubu képei, videói alatt a lájkok és a megosztások, mindenki szurkol neki és a támogatásáról biztosítja a kutyát.

Sőt, sokan valóban támogatják is: két nap alatt összegyűlt 200 ezer forint a kezelésére, de egy adományvonalon is lehet segíteni az idős, beteg kutyát. Van, aki a születésnapjára kapott összeget adta Bubunak, sokan pedig saját kutyájuk "támogatásával" (a nyakában egy "Gyógyulj meg Bubu!" feliratú táblával lefotózva, és ezt posztolva) bátorítják a beteg kutyát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.