Megható vallomás: Mindent Katalinnak köszönhet Vilmos herceg

Forrás: AFP/Carl De Souza -
boldogság Katalin hercegnő királyi család család könyv Katalin hercegné Vilmos herceg Sarolta hercegnő György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem más, mint Katalin hercegné az oka annak, hogy Vilmos herceg végre tudja, milyen érzés családban élni.

Hamarosan megjelenik Angela Levin brit királyi családról szóló könyve, amelyben Vilmos herceg őszintén bevallotta, mi mindent köszönhet feleségének, Katalin hercegnének.

Forrás: AFP/Carl De Souza

A herceg szerint, akinek édesanyja, Diana hercegnő 18 évvel ezelőtt halt meg autóbalesetben, felesége érdeme, hogy megszabadult démonjaitól és végre teljes családi életet élhet - pont olyanban, amilyenre mindig is vágyott.

/1508/Diana2015830153855

"Az, hogy Kate-et beengedtem az életembe, a legjobb dolog volt, ami történhetett velem.

Nehéz volt közel engednem magamhoz bárkit is, mert féltem, hogy majd őt is elveszítem, ahogy édesanyámat.

Luxuskörülmények között utazgat a 19 éves hercegnőhttp://www.life.hu/news/20150819-olympia-gorog-hercegno-az-egesz-vilagot-beutazta-egy-nyar-alatt.htmlMaria-Olympia görög hercegnő egyetlen nyár alatt bejárta Skóciát, ahonnan Görögország, majd a meseszép Bahamák felé vette az irányt. NewsOrigoKokainnal kínálta a hercegnőt Jack Nicholsonhttp://www.life.hu/sztarok/20150831-jack-nicholson-vilaghiru-filmszinesz-kokainnal-kinalta-a-hercegnot-derult-ki-egy-oneletrajzi.htmlKokainnal kínálta II. Erzsébet királynő húgát, a néhai Margit hercegnőt Jack Nicholson a tiszteletére rendezett partin.TV + SztárokAFPLe akarta fújni a királyi esküvőt Diana hercegnő?http://www.life.hu/intim/20150826-diana-hercegno-az-utolso-pillanatban-le-akarta-fujni-az-eskuvojet-karoly-herceggel.htmlEgy amerikai lap forrása szerint Diana hercegnő és Károly herceg házassága már az első naptól kezdve halálra volt ítélve.Intim--Drámai vallomást tett Harry herceg unokahúgáról, Saroltárólhttp://www.life.hu/csalad/20150831-harry-herceg-bevallotta-hogy-rossz-nagybacsi-mert-nem-volt-ott-sarolta-hercegno-keresztelojen.htmlA hercegnek a mai napig fájó pont, hogy nem tudott ott lenni unokahúga, Sarolta hercegnő keresztelőjén.Család--Erzsébet királynő kiakadt Harry herceg új csaja miatthttp://www.life.hu/intim/20150827-harry-herceg-uj-baratnoje-jenna-coleman-miatt-akadt-ki-erzsebet-kiralyno.htmlA trónörökös legújabb választottja Jenna Coleman színésznő, akivel kapcsolatban van néhány ellenvetése a brit uralkodónőnek.IntimAFPKatalin hercegné retteg, hogy Diana sorsára juthttp://www.life.hu/csalad/20150828-katalin-hercegne-fel-hogy-diana-sorsara-jut-hazassagi-gondjai-miatt.htmlKatalin és Vilmos veszekedéseitől hangos a Kensigton-palota, a hercegné pedig állítólag egyre elkeseredettebb: nagyon fél, hogy anyósa, Diana sorsára jut. Sajtóértesülések szerint úgy döntött, egy időre eltűnik a nyilvánosság elől. CsaládAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.