Kilépett Diana hercegné jótékonysági alapítványából Angelina Jolie

Forrás: AFP -
támogatás kilépés Angelina Jolie alapítvány Diana hercegnő aknamentesítés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világsztár a hírek szerint kényelmetlenül érezte magát amiatt, hogy az általa is támogatott aknamentesítéssel foglalkozó szervezet néhány tagja több százezer forintnak megfelelő összeget csípett le magának.

Nem támogatja tovább Diana hercegné egyik legkedvesebb jótékonysági szervezetét Angelina Jolie - írja a Mirror.

Forrás: AFP

A lap úgy tudja, a színésznőnek, akinek humanitárius tevékenységét Erzsébet királynő kitüntetéssel jutalmazta, tudomására jutott, hogy a Halo Trust bombamentesítéssel foglalkozó alapítvány néhány tagja napi 500 angol fontot, vagyis körülbelül 200 ezer forintnak megfelelő összeget akasztott le magának a "munkáért." Ráadásul néhány dolgozó még gyermekei bentlakásos iskoláját is az alapítványhoz befolyó összegből finanszírozta.

A Halo Trust 1997-ben kapott nagy figyelmet a nyilvánosság részéről, amikor Diana hercegné nem sokkal a halála előtt meglátogatta a szervezet által aknamentesített Angolát.

Katalin hercegné retteg, hogy Diana sorsára juthttp://www.life.hu/csalad/20150828-katalin-hercegne-fel-hogy-diana-sorsara-jut-hazassagi-gondjai-miatt.htmlKatalin és Vilmos veszekedéseitől hangos a Kensigton-palota, a hercegné pedig állítólag egyre elkeseredettebb: nagyon fél, hogy anyósa, Diana sorsára jut. Sajtóértesülések szerint úgy döntött, egy időre eltűnik a nyilvánosság elől. CsaládAFPAngelina Jolie egy afgán kislány életéről készít filmethttp://www.life.hu/kult/20150814-angelina-jolie-szineszno-egy-afgan-kislany-eleterol-keszit-filmet.htmlAngelina Jolie elvállalta A kenyérkereső című, készülőben lévő animációs film produceri tisztségét, és még az is elképzelhető, hogy az egyik szerepet is ő fogja játszani. A film egy kényszerűségből a család kenyérkeresőjévé váló afgán kislányról szól, és 2017 elején kerülhet a mozikba.Kult--Le akarta fújni a királyi esküvőt Diana hercegnő?http://www.life.hu/intim/20150826-diana-hercegno-az-utolso-pillanatban-le-akarta-fujni-az-eskuvojet-karoly-herceggel.htmlEgy amerikai lap forrása szerint Diana hercegnő és Károly herceg házassága már az első naptól kezdve halálra volt ítélve.Intim--Sosem látott meztelen képek jelentek meg Angelina Jolie-rólhttp://www.life.hu/intim/20150902-angelina-jolie-szinesznorol-sosem-latott-meztelen-kepek-kerultek-elo.htmlHamarosan árverésre kerülnek a színésznő 20 éves korában készült fekete-fehér felvételek.Intim--Sosem látott fényképek kerültek elő Diana hercegnő esküvőjérőlhttp://www.life.hu/intim/20150811-diana-hercegno-eskuvojerol-sosem-latott-fenykepek-kerultek-elo.htmlEgy tucatnyi, eddig még nem látott fotó került elő a néhai szívkirálynő és Károly herceg 1981-es világhírű menyegzőjéről. A képek hamarosan kalapács alá kerülnek.IntimOrigoElveszítheti kislányát Angelina Joliehttp://www.life.hu/csalad/20150728-angelina-jolie-elveszitheti-orokbe-fogadott-kislanyat-zaharat.htmlGondok vannak a sztárpár kislánya, Zahara örökbefogadási papírjai körül, ráadásul a sztárcsemete is egyre többször emlegeti, hogy vissza szeretne menni vér szerinti édesanyjához Etiópiába.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.