Lecsuktak egy tánctanárt, mert 17 éves diákjával szexelt

szex pedofil diák tánctanár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 33 éves tanárnő a táncstúdiójában, kocsijában és édesanyja házában is magáévá tette a 17 éves tanítványát.

Egy táncstúdiót üzemeltető tanárnőt, Amber Telfordot, férje magánnyomozója buktatta le. Kiderült, a nő 17 éves tanítványával többször is szexelt. Előfordult, hogy a stúdióban feküdtek le egymással, de a nő anyjának házában és saját kocsijában is megtörtént a dolog.

Amber tánciskolai profil képén, középen a fegyház felvételén, majd végül egy Facebook fotón Forrás: colettesdance.com, Salt Lake County Jail, Facebook/Amber Telford

A tanárnő férje magánnyomozót fogadott, ő buktatta le a párost a stúdióban. Épp egy pokróc alatt mozgolódtak, ruháik szétszórva hevertek a földön. A bíróság bűnösnek találta fiatalkorúval való közösülés miatt, így a nő 30 nap börtönbüntetést kapott, és 150 óra közmunkára is ítélték.

A fiú és a nő régóta flörtöltek, a kapcsolatuk szépen lassan alakult ki. A nő ruhákat is vásárolt a tinédzsernek, és kifizetett neki egy utat Disneylandbe, hogy elmenjen vele egy táncversenyre.

A bírósági jelentés szerint a nő akár az éjszaka közepén is elment a fiúért autóval, hogy különböző helyszínekre vigye szexelni.

A tanárnő épp a leleplezés előtt két hónappal adta be a válókeresetet.

Lewis Hamilton ismét győzelmet aratotthttp://www.life.hu/news/20150906-lewis-hamilton-gyozott-az-olasz-nagydijon.htmlRemek időszaka van a sármos pilótának, Lewis Hamiltonnak. Ismét ő lett a befutó a Forma-1 mai futamán.NewsOrigoNyugi, jövő héten még sütni fog a naphttp://www.life.hu/news/20150906-ilyen-ido-lesz-szeptember-masodik-heteben.htmlJó hír! Alapvetően napos időre számíthatunk jövő hét elejénNews--Kiderült: Mégis ölt a profi birkózó, Jimmy Snukahttp://www.life.hu/news/20150906-jimmy-snuka-birkozo-megolte-baratnojet.htmlA most 72 éves Jimmy Snuka ügyét 32 év után újra elővették.News--Jövő héten temetik el Czeizel Endréthttp://www.life.hu/news/20150904-jovo-heten-temetik-el-czeizel-endret.htmlMegvan a nemrég elhunyt Czeizel Endre temetésének időpontja.NewsFotó: Zsigmond László/Life.huAnyatejből is készíthető jégkrém - Nyalnád?http://www.life.hu/news/20150903-anyatejbol-is-keszitheto-jegkrem.htmlKatie Hopkins tévéshow-jában kínálta meg Calum Bestet egy kis egzotikus jégkrémmel.NewsThinkstockÍgy még senki sem élvezte a pancsolást - Tündéri videó!http://www.life.hu/news/20150831-kutya-nagyon-elvezi-a-pancsolast.htmlAkár erről a golden retrieverről is írhatták volna a Pancsoló kislány című számot, annyira élvezi a lavornyi vizet.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.