Halálra ítélték a nagyit, aki kokaint csempészett - Utoljára láthatta unokáját

Forrás: Thinkstock -
csempész unoka kokain büntetés börtön halálos ítélet találkozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két héttel a halálos ítélet végrehajtása előtt találkozhatott utoljára unokájával a kokaint csempésző nagymama.

A siralomházban tölthetett el egy kis időt soha nem látott unokájával az 59 éves brit nő, Lindsay Sandiford, akit 2013-ban ítélték halálra, amiért 5 kiló kokaint akart Balira csempészni. A nő hónapokkal a kislány születése előtt került börtönbe, így ez volt az első találkozásuk – és valószínűleg az utolsó is.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

„Nagyon boldog vagyok, hogy találkozhattam vele. Nehéz elfogadni, hogy nem láthatom többet, és nem fog emlékezni rám. De hálás vagyok, hogy ennyi időt is kaptam, amit vele tölthettem" – mesélte az asszony. (Képeket róluk itt találsz.)

A tárgyalások alatt a nő végig azzal védekezett, hogy kényszerítették a csempészetre: azzal fenyegették, hogy megölik egyik fiát, ha nem tesz eleget a kérésnek. A bíróság ennek ellenére a legsúlyosabb büntetést mondta ki .

Az asszony ügyvédjei abban reménykednek, hogy a végrehajtás időpontját, ami eredetileg szeptember 21-e, ki tudják tolni az év végéig. A nő már kampányt is indított ezért, ráadásul pénzgyűjtésbe kezdett, hogy fellebezhessen a bíróságon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.