Lázár Bence: "Jól esik, hogy mindenki mellettem áll"

Forrás: Instragram -
betegség Lázár Bence leukémia focista sportoló Dzsudzsák Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy korábban megírtuk, az életéért küzd az Újpest egykori csatára, Lázár Bence. A fiatal fiú bizakodva tekint a jövőbe, és a mai napig rengeteg jókívánságot kap csapattársaitól, és a rajongóktól egyaránt. 

A 24 éves focistának egy súlyos betegséggel, a leukémiával kell megküzdenie. Nemrég a Diósgyőr a Rakaczki Bence Alapítvánnyal közösen pénzgyűjtést kezdeményezett a fiatal fiúnak. A csapat különösen érzékeny erre a témára, hiszen tavaly vesztették el a kapusukat, aki szintén ebben a betegségben szenvedett, de az ő szervezete sajnos nem bírta a küzdelmet.

Forrás: Instragram

Az elmúlt napokban rengeteg sportoló, közéleti személyiség, és sztár is üzent Bencének, köztük a magyar válogatott egyik játékosa, Dzsudzsák Balázs.

Az Újpest korábbi focistája és a Sport Tv szakértője a csatorna Harmadik Félidő című műsorában tájékoztatta a nézőket betegségéről:

"Rengeteg üzenetet és telefonhívást kaptam, ami rengeteg erőt ad a harchoz. Jól esik, hogy mindenki mellettem áll. Ha név szerint is kiemelhetek valakiket, akkor okvetlenül megemlíteném Dzsudzsák Balázst, Elek Ákost, Szalai Ádámot, a Diósgyőrt, a Videotont, az Újpestet, a Fradit."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.